Olemme ehtineet vasta muutaman kuukauden eteenpäin sivustomme avauksesta ja on jo toistamiseen aika löytää uusia lahjakkuuksia ryhmäämme. Heinäkuun alusta lähtien on sivustomme kävijämäärä on kasvanut jatkuvasti ja tahdomme pystyä vastaamaan kasvavan fanijoukon vaatimuksiin myös tulevaisuudessa.

Valioliiga.com on perustettu fanien toimesta, joten teemme tällä hetkellä kaikki työtämme fanien hyväksi ilman korvausta. Täten emme voi tarjota rahallista korvausta yhdellekään kirjoittajalle. Toimintamme lähtee puhtaasti rakkaudesta jalkapalloon ja Valioliigaan.

Rahan sijaan pystymme tarjoamaan mahdollisuuden kirjoittaa suomalaisille Valioliigafaneille päivittäin nopeasti kasvavalla fanisivustolla. Sivuston kasvaessa tulemme palkitsemaan aktiivisimpia kirjoittajia erinäisin keinoin tuotteiden ja tapahtumien avulla.

Oletko sinä kiinnostunut kirjoittamaan sivullamme? Tutustu seuraavassa erilaisiin tehtäviin, joihin etsimme ihmisiä eri puolilta Suomea. Hakuaikamme päättyy perjantaina 23.9., joten pidä kiirettä ja laita hakemuksesi tulemaan!

Uutiset
Etsimme 3-5 aktiivista ihmistä seuraamaan alan lehtiä, medioita ja itse otteluita uusien uutisten löytämiseksi. Pyrimme päivittäin julkaisemaan ajankohtaisia uutisia seuroihin, pelaajiin ja ympärillä pyörivään toimintaan liittyen. Jos osaat ilmaista itseäsi kirjallisesti ja olet aktiivinen sarjan seuraaja, ota meihin yhteyttä.

Fanin sana
Etsimme jatkuvasti aktiivisia sarjan faneja kirjoittamaan mielipidekirjoituksia oman lempiseuransa lasien takaa. Jokaista Valioliigaseuraa kohden voimme ottaa 2-3 kirjoittajaa, jotka vastaavat kyseisen seuran fanien äänestä sivullamme. Liverpoolilaisten puolesta kirjottava nimimerkki YNWA on ehtinyt omilla kirjoituksillaan kerätä satoja lukijoita lyhyessä ajassa. Tahdotko sinä varmistaa, että seurasi ääni tulee kuuluvin? Ota meihin yhteyttä, jos koet sinulle olevan annettavaa seurasi puolesta.

Vieraileva kynä
Oletko valtavirrasta poikkeava fani? Jos näet asiat eritavalla tai tarkastelet peliä ja pelaajia eri vinkkelistä, olet etsimämme henkilö. Ensimmäinen vieraileva kynämme Tykkinainen kerää jokaisella kirjoituksellaan yli 500 lukijaa omalla erikoisella tyylillään. Ota yhteyttä, jos uskot pystyväsi tarjoamaan jotain poikkeuksellista.

Jokaiselta hakijalta toivomme seuraavia tietoja sähköpostitse osoitteeseen info@valioliiga.com:

– Viestin otsikkoon haettava toimenkuva.
– Oma nimesi ja syntymäaikasi.
– Suosikkiseura ja kuinka kauan olet seuraa kannattanut.
– Onko sinulla kokemusta kirjoittamisesta?
– Kuinka usein pystyt kirjoittamaan?
– Miksi juuri sinut tulee valita Valioliiga.comin joukkueeseen?

Tervetuloa mukaan rakentamaan suomalaista Valioliigafanikulttuuria fanien ehdoilla.