Liverpool ja Wolverhampton kohtasivat toisensa lauantai-iltana FA Cupin kolmannella kierroksella Anfieldilla.

Kamppailu päättyi lopulta 2-2 -tasapeliin, ja joukkueet iskevät uudelleen yhteen kolmannen kierroksen uusintaottelussa lähitulevaisuudessa.

Heikon syyskauden pelannut Wolverhampton on parantanut peliesityksiään uuden valmentajansa Julen Lopeteguin alaisuudessa. Se näkyi myös Anfieldilla.

Wolverhampton nappasi yllättäen johtoaseman 26. minuutilla. Gonçalo Guedes katkaisi Liverpool-vahti Alissonin syötön boksin sisällä ja siirsi pallon tyhjään maaliin. Alissonin dramaattinen virhe ei kuitenkaan koitunut Liverpoolin kohtaloksi, sillä se tasoitti ottelun toisen jakson alussa, kun Darwin Núñez onnistui maalinteossa.

Vain hetkeä myöhemmin Mohamed Salah vei Liverpoolin johtoon. Toti Gomes epäonnistui puskussaan ja pallo tippui suoraan Salah’lle, joka iski pelivälineen varmasti Wolverhamptonin verkkoon. 2-1.

Lopeteguin miehistö kuitenkin kampesi itsensä tasoihin 66. minuutilla – ja Liverpool-vahti Alisson oli jälleen auttamassa. Hwang Hee-chanin lähietäisyydeltä lähtenyt laukaus epäonnistui pahemman kerran, mutta se meni hitaasti Alissonin jalkojen välistä isäntien maaliin.

Liverpoolin tuore hankinta Cody Gakpo debytoi uudessa seurassaan ja pelasi reilut 80 minuuttia.