Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo tuntevansa sympatiaa Chelsean päävalmentajaa Mauricio Pochettinoa kohtaan sen jälkeen, kun Tykkimiehet voitti Lontoon paikalliskamppailun murskalukemin 5-0.

Pochettinon, 52, debyyttikausi Chelsean peräsimessä on ollut koetteleva. Kannattajat ovat olleet ajoittain todella tyytymättömiä, kun sadoilla miljoonilla punnilla rakennettu joukkue ei ole tuonut toivottuja tuloksia.

Chelsealla oli meneillään kahdeksan ottelun tappioton putki, kunnes se hävisi viime viikonloppuna Manchester Citylle 0-1 FA Cupin välierässä. Tappio viime kauden triplamestaria vastaan ei ole varsinaisesti mikään katastrofi, mutta murskatappio Arsenalin vieraana oli kova isku.

Tiistain tappio jätti Chelsean Valioliigassa yhdeksänneksi, kun joukkueella on enää kuusi ottelua jäljellä. Europelien ulkopuolelle jääminen toista kautta peräkkäin alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä skenaariolta ilman kovaa loppukiriä.

Artetan mukaan Pochettino joukkueineen olisi ansainnut tästä kaudesta enemmän.

– Kaikki maailman sympatia [Pochettinolle]. Kaiken sen jälkeen, mitä hän on kokenut ja mitä hän on tehnyt. Hän tietää sen, sanoi Arteta Evening Standardin mukaan.

– Minäkin olen ollut aidan toisella puolella. Hän tekee hienoa työtä. Mielestäni kun katsoo sitä joukkuetta ja analysoi joka sekuntin, he olisivat ansainneet voittaa monissa peleissä. He ansaitsevat voittaa suuria joukkueita vastaan.

– Hän tekee todella hyvää työtä, joten toivottavasti asiat kääntyvät ympäri ja hän saa ansaitsemansa.

– Rakastan voittamista. Hän yrittäisi tehdä saman. Kun puhutaan sympatiasta ja jostakin, jota rakastan ja ihailen, haluan ehdottomasti parasta hänelle.

Arteta ja Pochettino pelasivat vuosituhannen alussa yhdessä Paris Saint-Germainissa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🤝🏻 Arteta: “All the sympathy in the world in everything that Mauricio Pochettino has been through and is doing”.

“He’s doing a good job. They deserved to win all their last 7 matches”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!