Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että hänen joukkueensa ”luovutti” tiistain murskatappiossa Arsenalin vieraana.

Tykkimiehet lähti tauolle maalin johdossa, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue murskasi Chelsean iskemällä neljä osumaa 18 minuutin jakson sisällä. Lopputulokseksi jäi 5-0, Arsenalin suurin voitto Chelseasta ikinä.

Samalla kyseessä oli Chelsean suurin tappio lontoolaisessa paikallispelissä sitten vuoden 1986, kun se hävisi Queens Park Rangersille 0-6.

– Tätä ei ole vaikea selittää. Kaikki näkivät, ettemme kilpailleet pelin alusta lähtien, sanoi Pochettino BBC:n mukaan.

– Maalin päästettyämme joukkueemme pelasi niin pehmeästi. Olen niin pettynyt pelin alkuun, koska meillä piti olla täysi energia päällä ja kilpailla paremmin.

– Emme olleet aggressiivisia, emmekä keskittyneet tilanteissa, joissa on helppo löytää ratkaisu. Siksi olen niin pettynyt.

– Puhuimme tauolla, että menisimme kentälle eri tavalla, mutta emme sitten menneet. Joukkue luovutti, kun päästimme kolmannen maalin. Se oli kova isku heille.

Pochettino teki edelliseen peliin verrattuna kolme muutosta puolustuslinjaansa, minkä lisäksi Chelsealta puuttui tämän kauden ykköstähtensä ja tehokkain pelaajansa Cole Palmer, joka oli sairastumisen takia sivussa.

– Ei ole reilua puhua pelaajista, jotka puuttuivat tänään. Meillä on kauden alusta lähtien ollut niin monta pelaajaa sivussa joka viikko, sanoi Pochettino.

– Joukkue osoitti kyvyttömyyttä laittaa vastaan – se on ongelma.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Arsenal recorded their biggest ever victory against Chelsea across all competitions (5-0), while this was the Blues’ heaviest defeat in a London derby since losing 6-0 to Queens Park Rangers in March 1986. Domination.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!