Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes sanoo, että hänen joukkuekaveriensa on kestettävä kritiikkiä joukkueen valtavien odotusten takia.

United on historian valossa ja huomiarvollaan mitattuna yksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista, mutta tällä hetkellä sitä voisi luonnehtia nukkuvaksi jätiksi.

Old Traffordilla on viimeksi juhlittu Valioliigan mestaruutta yli kymmenen vuotta sitten, eikä menestys ole ollut taattua muissakaan kilpailuissa.

Ensi kuussa United taistelee FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan, mutta Valioliigassa punapaidoilla on menossa heikompi kausi. Joukkue on sarjassa vasta kuudentena, ja Mestarien liigan paikat ovat karkaamassa ulottumattomiin.

Viime aikojen ailahtelevaiset otteet ovat aiheuttaneet kannattajissa entistä enemmän huolta, ja United on saanut runsaasti kritiikkiä. Fernandesin, 29, mukaan Manchester Unitedissa on yksinkertaisesti ymmärrettävä, että odotukset ovat vuodesta ja viikosta toiseen katossa.

– Voimme olle yhdeksän pelin voittoputkessa, mutta saamme kritiikkiä, jos häviämme yhden. Unitedissa oleminen vaatii jokaisen pelin voittamista, se on osa työtämme, sanoi Fernandes Athleticin mukaan.

– Jos pukukopissa on joku, joka ei ole vielä tottunut siihen, hän tottuu siihen kyllä.

– Manchester Unitedin pelaajana on oltava valmis ottamaan vastaan yhtä paljon kritiikkiä kuin kiitosta. Saamme kiitosta, kun teemme hyviä asioita, joten kritiikki ei saa ärsyttää meitä.

Manchester United voitti keskiviikkona Sheffield Unitedin 4-2 Valioliigassa. Fernandes teki ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden.

OptaJoe

@OptaJoe
140 - Bruno Fernandes has created 140 chances in all competitions this season, the most of any player in Europe's big-five leagues. He's created 18 chances in his last two games alone (9 vs Coventry, 9 vs Sheffield United). Craftsman.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!