Leicesterin päävalmentaja Enzo Maresca toivoo, että konkarihyökkääjä Jamie Vardy jatkaa joukkueen kanssa ensi kaudella Valioliigassa.

Kettujen pikapaluu pääsarjatasolle varmistui viime perjantaina, ja maanantaina Marescan miehistö eteni Mestaruussarjan voittoon.

Vardy, 37, osui maanantaina kahdesti, kun Leicester kaatoi Prestonin vieraissa 3-0. Englannin entinen maajoukkuekärki on tehtaillut tämän kauden sarjapeleissä 18 osumaa. Keskimäärin hän on onnistunut maalinteossa 94 minuutin välein.

Maresca ei ole lainkaan huolissaan siitä, etteikö hänen kapteeninsa pystyisi heiluttamaan verkkoja vielä Valioliigassakin.

– Uskon, että hän jää tänne. Jos se olisi minusta kiinni, hän jäisi tänne, kommentoi italialaisluotsi Guardianin mukaan.

– Jamie Vardy on Leicester. Jamie Vardy on aina tehnyt maaleja ja hän tekee maaleja vielä 45-vuotiaana. Hänellä on maalinteko veressään.

Leicesterin ja Vardyn sopimus on päättymäisillään, mutta uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että hän haluaisi jatkaa seurassa. Maanantaina Vardy sanoi Sky Sportsille, että uraansa hän ei ole lopettamassa.

– En ole vielä valmis ripustamaan nappulakenkiä naulaan. Jaloissa tuntuu hyvältä ja tunnen olevani yhtä hyvässä kunnossa kuin ennenkin, joten katsotaan mitä tapahtuu.

Vardy on pelannut Leicesterissä jo 12 vuotta, ja hän on 190 osumallaan seuran kaikkien aikojen maalipörssissä kolmantena.

Sky Sports Football

@SkyFootball
Jamie Vardy couldn't resist pulling off a "Klinsmann" diving celebration 😂

👏 @vardy7

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!