TV-kuvaaja sanoo Aston Villan maalivahdin Emiliano Martínezin läpsäisseen häntä Argentiinan ja Kolumbian MM-karsintaottelun jälkeen.

Jhonny Jackson kertoi lähestyneensä videokameransa kanssa Martínezia, 32, tiistaina Argentiinan hävittyä Kolumbialle 1-2.

Jacksonin kuvaamalla materiaalilla näkyy, kuinka turhautunut argentiinalaisvahti lyö kameraa, joka putoaa maahan.

– Hän läpsäisi minua yllättäen. Olin vihainen, hyvin vihainen. Olin töissä, aivan kuten hänkin. Hän pelasi ja minä kuvasin kamerallani, kommentoi Jackson ESPN:n mukaan.

– Dibu, veljeni, miten voit? Olen Jhonny Jackson, kameramies, jonka kimppuun hyökkäsit ottelussa Kolumbiaa vastaan. Halusin kertoa, että kaikki on hyvin, veljeni. Jokainen on hävinnyt ottelun elämässään. Tämä tappio merkitsi sinulle selvästi paljon. Mutta katso eteenpäin, Dibu.

Jackson työskentelee yrityksessä, joka toimittaa materiaalia televisiokanaville.

Jalkapalloilijoita on rangaistu aiemmin vastaavissa tapauksissa, ja Kolumbian urheilutoimittajien yhdistys ACORD haluaa, että FIFA toimii samoin Martínezin kohdalla. Yhdistyksen puheenjohtaja Faiver Hoyos Hernández sanoi lausunnossaan, että Martínez hyökkäsi sananvapautta vastaan.

– Maan journalistisena auktoriteettina ACORD haluaa, että FIFA antaa esimerkillisen rangaistuksen Emiliano Dibú Martínezille, joka ei ole mikään roolimalli uusille sukupolville.

TyC Sports

@TyCSports
No jodan con el Dibu...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS