Aaron Ramsdale siirtyi hiljattain Arsenalista Southamptoniin.

Southampton maksoi Ramsdalesta reilut 21 miljoonaa euroa. Ramsdale teki nelivuotisen sopimuksen Valioliigaan nousseen Southamptonin kanssa.

Ramsdale, 26, menetti viime kauden alussa ykkösvahdin paikkansa Arsenalissa. Mikel Arteta sai David Rayan joukkueeseensa ja nosti espanjalaisvahdin pikaisesti tolppien väliin.

TalkSPORT haastatteli Ramsdalea, joka kertoi vaikeasta viime kaudestaan. Ramsdale pääsi pelaamaan viime kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna kymmenen ottelua Arsenalin maalilla.

– Olen ollut tarpeeksi pitkään mukana jalkapallossa ymmärtääkseni, että valmentajan päätös on valmentajan päätös. Yritin parhaani muuttaakseni Artetan mielipidettä ja päästäkseni takaisin ykkösvahdiksi, mutta Arteta oli tehnyt jo päätöksensä ja samalla Raya pelasi hyvän kauden. Voit olla vaikka miten pettynyt siihen, ettet enää pelaa, mutta jos samalla joku toinen pelaa todella hyvin, on se vain hyväksyttävä.

– Se oli vaikeaa, mutta nyt olen löytänyt uuden kodin ja odotan innolla pääseväni pelaamaan. Välimme Artetan kanssa ovat hyvät. Minun on vain saatava uusi alku uralleni. Viime kausi oli todella vaikea. Aloitin kauden ykkösvahtina, mutta sitten menetin paikkani. Se oli vaikeaa. Siksi on siirryttävä eteenpäin, mutta olen onnellinen siitä, missä nyt olen.

LUE MYÖS