Liverpoolin tähtihyökkääjän Mohamed Salahin agentti on ottanut kärkkäästi kantaa asiakkaansa siirtohuhuihin.

Salahin, 32, tulevaisuus on ollut tapetilla, koska hänen sopimuksensa Liverpoolissa päättyy ensi kesänä. Jos uutta diiliä ei synny, egyptiläistähti voi jättää seuran ilman siirtokorvausta.

Syyskuun alussa Salah herätti huomiota kommenteillaan, kun hän sanoi, että tämä on hänen ”viimeinen vuotensa” Liverpoolissa, viitaten ilmeisesti sopimukseensa.

– Kukaan seurassa ei ole puhunut minulle sopimuksista, joten ajattelin vain: ”Hyvä on, pelaan viimeisen kauteni” ja katson, mitä kauden lopussa tapahtuu, sanoi Salah.

– Se ei ole minusta kiinni, mutta kukaan ei ole puhunut minulle sopimuksesta seuran kanssa. Katsotaan.

Siirtohuhuissa Salahia on viety etenkin Saudi-Arabiaan. Hänen edustajansa Ramy Abbas Issa kommentoi kuitenkin torstaina sosiaalisessa mediassa, että kaikkiin siirtospekulaatioihin kannattaa suhtautua varauksella.

– Tiedoksi – kaikki ne ”toimittajat”, jotka väittävät, että heillä on ”sisäpiiritietoa” Mohamedin tulevaisuudesta, esittävät väitteitä, jotka eivät perustu mihinkään. Pelkkää klikkihuoraamista.

– ”Mohamedia lähellä olevia lähteitä” ei ole olemassa. Tämän julkaisun tarkoitus on vain kertoa, että he (toimittajat) eivät tiedä asiasta.

Abbas on aiemminkin kiistänyt lehtitietoja Salahin tulevaisuudesta sosiaalisen median kanavillaan.

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
FYI - all those ‘journalists’ who imply having ‘inside information’ about Mohamed’s future are making claims/posts based on absolutely nothing. Just click-whoring. “Sources close to Mohamed” don’t exist. This post is really just to tell you that they don’t know.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS