Irlannin A-maajoukkueen ykkösvahti Caoimhín Kelleher kertoi aiemmin tällä viikolla julkisuudessa haluavansa poistua Liverpoolista. Lue Kelleherin mietteet täältä.

Kelleher on kyllästynyt istumaan penkillä ja kokee, ettei kykene ohittamaan Alissonia nokkimisjärjestyksessä.

Lisäksi Liverpool hankki La Ligan parhaimpiin maalivahteihin lukeutuvan Giorgi Mamardashvilin, joka liittyy ensi kesänä joukkueeseen.

Liverpoolin päävalmentaja Arne Slot otti kantaa Kelleherin kommentteihin.

– Olisin todella huolissani, jos pelaaja sanoisi, ettei häntä kiinnostaisi pelata, vaan tykkää olla niin paljon penkillä, että haluaisi viettää siellä loppuelämänsä. Siitä olisin huolissani. Mielestäni on normaalia, että pelaajat haluavat pelata. On normaalia, että tällaisessa suurseurassa on enemmän kuin 11 pelaajaa, jotka voisivat pelata. Se on hyvä tilanne niin pitkään kuin he hyväksyvät asemansa.

Slot muistuttaa Alissonin olevan joukkueen selvä ykkösvahti.

– Mielestäni Kelleher on osoittanut viime vuosina monesti olevansa valmis pelaamaan, kun tarvitsemme häntä. On hyvä asia, että hän haluaa pelata ja kuka tietää, jos hän jossain vaiheessa pääseekin pelaamaan. Tällä hetkellä on kuitenkin selvää, että Alisson on ykkösvahtimme. Viime kaudella Kelleher pelasi paljon, joten on normaalia, että hän haluaa takaisin maalille, mutta hän käsittelee tilanteensa hyvin.

LUE MYÖS