Chelsea on nimennyt laitapuolustaja Ben Chilwellin mukaan 25 pelaajan Valioliiga-ryhmäänsä täksi kaudeksi.

Chilwell, 27, oli yksi useista pelaajista, joille Chelsea ilmoitti, että he ovat vapaita vaihtamaan seuraa kesän siirtoikkunassa.

Päävalmentaja Enzo Maresca varoitti aiemmin julkisesti, että ylimääräiseksi katsotut pelaajat eivät välttämättä saa lainkaan peliaikaa, jos he jäävät seuraan. Samaan ryhmään kuului myös Raheem Sterling, joka lähti Arsenaliin lainalle.

Chilwellille yritettiin kuumeisesti löytää uutta seuraa, mutta Euroopan huippusarjojen siirtoikkunat menivät kiinni elokuun lopussa. UEFA:n alaisissa sarjoissa siirtoikkuna on kirjoitushetkellä auki enää Azerbaidžanissa ja Israelissa.

Vielä perjantaina Chilwell harjoitteli yksin, mutta hänen odotetaan palaavan Chelsean joukkueharjoituksiin lähiaikoina.

– Istumme hänen kanssaan alas ja etsimme ratkaisuja. Hän tulee luultavasti takaisin [harjoituksiin]. Katsotaan, sanoi Maresca perjantaina Athleticin mukaan.

– Tällä hetkellä hän ei harjoittele kanssamme. Hän harjoitteli erillään joukkueesta, koska ajatuksena oli, että hän lähtisi.

Chilwell siirtyi Chelseaan kesällä 2020 Leicesteristä noin 50 miljoonalla eurolla, ja hän on pelannut lontoolaisten kanssa 106 ottelua. Englannin A-maajoukkueessa Chilwell on esiintynyt 21 kertaa, mutta hän kärsi viime kaudella polvivaivoista, eikä päässyt mukaan EM-kisaryhmään.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Ben Chilwell has been included in Chelsea’s 25-man squad for the 2024-25 Premier League season.

The England international, 27, was told he was surplus to requirements at the west London club, having not played since the club’s pre-season tour in the summer.

More from…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS