Sandro Tonali palasi hiljattain pelikentille.

Tonalin kymmenen kuukauden mittainen pelikielto päättyi muutama viikko sitten. Tonali sai pitkän pelikiellon rikottuaan Englannin jalkapalloliiton vedonlyöntisääntöjä. Tonali löi lukuisia vetoja omista otteluistaan niin Italiassa kuin Englannissakin.

Newcastlea edustava Tonali käväisi Sky Sport Italian haastattelussa ja puhui menneestä vuodesta.

Ennen pelikieltoaan Tonali ei juurikaan puhunut joukkuetovereidensa kanssa, mutta sittemmin tilanne on muuttunut päinvastaiseksi.

– Ennen virhettäni minulla oli kuin kaksi elämää, koska olin todella sulkeutunut itseänikin kohtaan, enkä koskaan puhunut ihmisten kanssa. En harjoituskentällä tai valmentajienkaan kanssa. Nyt tilanne on täysin päinvastainen. Jokainen päivä on erilainen varsinkin valmentajien ja joukkuetovereiden kanssa, koska on normaalia puhua päivittäin. Kun tulen harjoituskeskukseen, olen sama ihminen valmentajan, valmennusryhmän ja joukkuetovereiden kanssa.

– Ennen pelikieltoani tilanne oli erilainen, koska olin eri ihminen. Elämässäni oli kuin kaksi erilaista ihmistä. Toinen oli jalkapallossa ja toinen omassa elämässäni. Nyt olen vain yksi ihminen. Olen ymmärtänyt sen viimeisen vuoden aikana. Viimeisen kymmenen kuukauden aikana ikävöin kovasti jalkapalloa, stadioneita ja tunteita kentällä. Nyt olen palannut ja mielestäni olen pelannut todella hyvin.

Newcastlen kausi jatkuu lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Fulhamin.

LUE MYÖS