Trent Alexander-Arnold on Liverpoolin oma kasvatti.

Lokakuun alussa 26 vuotta täyttävä Alexander-Arnold on pelannut vuosien saatossa jo 316 virallista ottelua Liverpoolissa. Alexander-Arnold nousi avauskokoonpanon pelaajaksi Liverpoolissa keväällä 2018, ja on sittemmin pitänyt kiinni avauksen paikastaan.

Alexander-Arnoldin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, ja on hyvin mahdollista, että laitapuolustaja vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Real Madridin on kerrottu olevan toden teolla Alexander-Arnoldin kintereillä. Real Madrid on kiinnostunut ideasta, sillä pelaaja on saatavilla ilman siirtokorvausta.

Valioliigassa 291 ottelua uurastanut Andros Townsend uskoo, ettei Alexander-Arnold pystyisi kieltäytymään Real Madridin tarjouksesta.

– En usko hänen haluavan jättää Liverpoolia tai etsivän siirtoa muihin maisemiin. Toisaalta jos Real Madrid on kiinnostunut, en usko hänen pystyvän kieltäytymään siitä siirrosta. Trent on voittanut Liverpoolin kanssa Mestarien liigan ja Valioliigan. Hän on voittanut Liverpoolissa vaikka mitä. En usko hänen voivan kieltäytyä siirrosta Real Madridiin, Townsend sanoi BBC:lle.

LUE MYÖS