Kuluva kausi on Antonylle kolmas Manchester Unitedissa.

Manchester United hankki Antonyn Ajaxista lähes sadalla miljoonalla eurolla elokuussa 2022. Siirtonsa jälkeen Antony teki ensimmäiseen kolmeen sarjaotteluun kolme maalia. Sen jälkeen 81 otteluun on syntynyt vain yhdeksän maalia.

Laitahyökkääjä on saanut valtavasti kritiikkiä peliesityksistään Manchester Unitedissa, ja on jäänyt alkukaudella täysin olemattomalle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa. Antony on pelannut Valioliigassa vain yhden minuutin.

Michael Owen kertoi Mirrorin haastattelussa, ettei usko Antonyn vahvuuksien sopivan Valioliigaan.

– En ole nähnyt Antonylta tarpeeksi positiivisia peliesityksiä, jotta hän voisi aloittaa kaikki joukkueen ottelut. Hän on luonnollisesti todella lahjakas pelaaja, josta on maksettu valtava siirtosumma, joten Manchester United yrittää epätoivoisesti saada hänen pelinsä toimimaan. En vain näe Antonyn vahvuuksien sopivan Valioliigaan. Mielestäni hän ei ole tarpeeksi nopea pelaaja. Hän ei kykene ohittamaan puolustajaa harhautuksen jälkeen ja se johtuu nopeuden puutteesta.

Owen pitää mahdollisena, että Antony saisi itsestään enemmän irti jossain muualla.

– Antony voi olla loistava pelaaja jossain toisessa joukkueessa, mutta nykyisessä Manchester Unitedissa pelaajien on vaikea loistaa. Olemme nähneet sen viimeisen 5-10 vuoden aikana. Jos Antony aloittaisi seuraavan pelin, en olisi järin innoissani siitä. Koen nähneeni tarpeeksi tietääkseni, että Antony olisi vaikeuksissa, mutta en tiedä, mikä häntä auttaisi. Olisiko se valmentajanvaihdos tai uusi seura, Owen mietti.

LUE MYÖS