Tottenham aloitti urakkansa Eurooppa-liigan liigavaiheessa torstai-iltana.

Tottenham isännöi kotiottelussaan Karabah’ta. Tottenham voitti Viaplayn näyttämän kamppailun tyylipuhtaasti 3-0. Ottelun alku viivästyi yli puolella tunnilla, kun Karabah saapui ruuhkan seurauksena myöhässä stadionille.

Tottenham sai surkeita uutisia heti ottelun alussa, kun Radu Drăgușin sai suoran punaisen kortin. Drăgușinin haltuunotto epäonnistui ja toppari joutui sen seurauksena kaatamaan Karabah’n Juninhon. Tottenham joutui pelaamaan lisäaikoineen noin 85 minuuttia vajaalla, mutta se ei näkynyt tulostaululla.

Brennan Johnson vei Tottenhamin johtoon vain muutama minuutti Drăgușinin ulosajon jälkeen. Maali oli Johnsonille kolmas kolmeen otteluun. Pape Matar Sarr iski Tottenhamin toisen maalin toisen jakson alussa. Matar Sarr jäi kulmatilanteessa vapaaksi, sai hieman onnekkaasti pallon itselleen ja laukoi sen maaliin.

Tottenham pisti pelin pakettiin noin 25 minuuttia ennen loppua. Karabah-vahti Mateusz Kochalski torjui Johnsonin vedon eteensä ja Dominic Solanke iski irtopallon maalipuiden väliin. 3-0.