Roberto Mancini syyttää urheilujohtaja Brian Marwoodia siitä, ettei Manchester City ole tehnyt tänä kesänä yhtään pelaajahankintaa.

City on ainoa joukkue Valioliigassa, joka ei ole hankkinut pelaajia. Mancini on yrittänyt saada ainakin Robin van Persien, Eden Hazardin, Daniele De Rossin ja Daniel Aggerin. Van Persien suhteen Mancini on jo luovuttanut. Agger ja De Rossi ovat yhä mahdollisia.

”En ole tyytyväinen, mutta en aio sanoa mitään nyt”, Mancini sanoi. Tästä asiasta teidän pitää puhua Brian Marwoodin kanssa.

Cityssä kaikki pelaajasiirrot menevät Marwoodin kautta. Hän on hankalassa asemassa, sillä Uefan taloussäännöt eivät salli posketonta tuhlaamista.

Taloutta saataisiin tasapainotettua pelaajamyynneillä, mutta sekään ei ole onnistunut. Wayne Bridge lainattiin Brightoniin, Roque Santa Cruz ja Emmanuel Adebayor ovat yhä Cityn palkkalistoilla.

Moni suurseura on ollut kiinnostunut Cityn Mario Balotellista. Ongelmatapaus ei ole kuitenkaan myytävänä. Mancinilta kysyttiin, onko hän harkinnut Balotellin myymistä.

”En, koska hän on nuori. Olemme varmoja, että hän voi kehittyä. Jos hän ymmärtää, että hän voi olla yksi parhaista, on tärkeää, että hän parantaa käytöstään.

Samalla Mancini vahvisti, että Micah Richards ja Gareth Barry eivät tule loukkaantumisten takia pelaamaan Chelseaa vastaan tulevan sunnuntain Community Shield -ottelussa. Richardsin vamma on lievä, Barry sen sijaan on vielä noin kuukauden sivussa.