Arsenalin Nicklas Bendtner on joutunut jälleen ongelmiin siviilielämässään. 26-vuotiasta tanskalaiskärkeä syytetään taksikuskin uhkailusta samana iltana, kun Gunners venyi Mestarien liigassa tasapeliin Bayern Münchenin vieraana.

Välikohtaus tapahtui kööpenhaminalaislähiössä sijaitsevan Norrebro Brewery nimisen ravintolan edustalla. Tanskalaislehtien mukaan Bendtner oli ensin riisunut housunsa, jonka jälkeen hyökkääjä oli hieronut itseään taksia vasten. Hyökkääjä oli myös huitonut taksia vyöllään ja nimitellyt kuskia pikkuh******i.

Bendtnerillä oli mukanaan kolme kaveria, joista yksi oli polkupyörällä liikkeellä, 47-vuotias taksikuski kommentoi tapahtumien kulkua BT:n haastattelussa

– Tulin ulos autosta laittaakseni polkupyörän takaosaan. Istuttuani alas huomasin, että taksiradio oli potkittu irti. He olivat myös anastaneet penkeillä lojunutta henkilökohtaista omaisuuttani. Pyytäessäni niitä takaisin Bendtner sekosi täysin.

– Hän nimitteli pikkuiseksi läskipossuksi ja uhkasi lyödä minua, ellei olisi kuuluisa. Pyysin Bendtneriä poistumaan autosta ja kerroin kutsuvani muuten poliisin paikalle. Poistuttuaan taksista hän päätti riisua housunsa ja löi vyöllään taksiani huutaen samalla haluavansa n****a minua.

– Olen kuskannut juopuneita jo 25 vuoden ajan. En ole kuitenkaan koskaan kokenut mitään samanlaista.

Bendtnerin edustaja Elisa Lykke kieltäytyi kommentoimasta taksikuskin tarinaa. Arsenal puolestaan kertoi tutkivansa asiaa.

Bendtner ei ole pelannut helmikuun alun jälkeen Arsenalin kokoonpanossa. Tanskan maajoukkuehyökkääjää jättää kesällä Emirates Stadiumin taakseen.

Lähde: The Guardian