Viime kauden avauskierroksella Eva Carneiron ja José Mourinhon välillä nähtiin yhteenotto, joka johti Chelsean pitkäaikaisen lääkärin eroamiseen työstään (lue uutinen tästä). Portugalilaismanageri sätti tuolloin julkisesti Carneiron puuttumista Swansea-ottelun tapahtumiin ratkaisevilla hetkillä. Lääkäri teki työtään mentyään hoitamaan joukkueen loukkaantunutta avainpelaajia Eden Hazardia.

Carneiro on nyt paljastanut saaneensa jopa tappouhkauksia tapahtumien jälkeen.

– Vaikka en edes käytä sosiaalista mediaa, jotkut tappouhkaukset ja uhkaukset seksuaalisesta väkivallasta menivät läpi. Ahdistelijat olivat nimettömiä ja heidän pitäisi joutua vastaamaan teoistaan, Carneiro kertoi The Telegraphin haastattelussa.

Carneiro aloitti eronsa jälkeen oikeustaistelun Chelseaa vastaan, joka saatiin lopulta pakettiin tämän vuoden heinäkuussa. Chelsea pyysi tuolloin anteeksi entiseltä lääkäriltään ja syytteistä luovuttiin.

Carneiro näkee seksismin ongelmana jalkapallomaailmassa.

– Mielestäni seksismi on vaikeinta kytkeä pois. Antisemitistiset ja rasistiset kommentit tuomitaan, mutta näin ei ole seksismin kanssa. Se herättää kysymyksen, mitä kaikkea jätetään verhon taakse, Carneiro perusteli The Telegraphille.