Crystal Palacen hyökkääjä Kwesi Appiah, 26, on ollut niin pitkään sivussa kentiltä, että jotkut ovat saattaneet unohtaa hänen olemassaolonsa. Appiah loukkasi polvensa vakavasti lähes kaksi vuotta sitten.

Appiah näytti olevan valmis paluuseen viime vuoden lopulla, mutta sitten tuli takapakkia. Kroppa pyrki sopeutumaan takaisin aiemmalle kuntotasolle, mikä johti useampaan pienempään ongelmaan.

– Loukkaannuin pahasti ollessani Ghanan maajoukkueen mukana 18 kuukautta sitten. Nujersin sen vamman, ja kuntoutumisen aikana minulla on ollut joitakin myöhempiä vaivoja, Appiah kertoo Croydon Advertiserille.

– Ensin eturistisiteeni repeytyi täysin, samoin ulkosivusiteeni, kaksi tärkeää nivelsidettä vasemmassa polvessani, hän jatkaa.

– Se ei aiheuttanut minulle paljon ongelmia pyrkiessäni takaisin, vaan kyse oli kuntoutumiseen menevästä ajasta, se on aika pitkä. En kokenut mitään ongelmia kuntoutumisen aikana. Kyse on siitä, että palaa oltuaan niin pitkään sivussa.

Appiah palasi tositoimiin Palacen alle 23-vuotiaiden joukkueessa, ja hänen kuntoutumisensa saattaa nyt olla loppusuoralla.

– Olen pelannut muutaman pelin siellä täällä alle 23-vuotiaissa, mutta en ole aivan päässyt siihen pisteeseen, jossa haluan olla. Teen kovasti töitä kulissien takana ja toivon palaavani kentälle niin pian kuin mahdollista.

Ykkösliigassa pelaava Southend oli kiinnostunut Appiahista ennen siirtoikkunan umpeutumista, mutta lainasiirto jäi toteutumatta, koska pelikunto nousi huolenaiheeksi. Nyt pelaaja on siirtänyt katseensa ensi kesään, jolloin edessä on ”uusi alku”.