Luan Guilherme de Jesus Vieira, eli ”Luan” on saanut peliesityksillään Brasiliassa leiman uutena Ronaldinhona. 24-vuotta maaliskussa täyttänyt hyökkääjä on noussut nopeasti yhdeksi Brasilian mielenkiintoisimmista pelaajista. Hän on esiintynyt vasta kuudessa maaottelussa, mutta onnistunut nuissa kolme kertaa maalinteossa.

Gremiossa tällä hetkellä pelaavaa Luania on viety viime viikkoina Liverpooliin ja joidenkin englantilaislähteiden mukaan 30-40 miljoonan euron siirto olisi jo sovittu.

Huhuissa on jotain perää, siitä kertoo jo se, että miehen nykyisen seuran presidentti Romildo Bolzan kommentoi asiaa julkisesti. Hän myöntää, että keskusteluja valioliigaseuran kanssa on käyty, mutta mitään konkreettista tarjousta ei ole vielä tullut.

– Luanista sanotaan tulleen jo useita tarjouksia, mutta jos kolme vuotta vanhaa ostoyritystä ei lasketa mukaan, niin pelaajasta ei ole tullut vielä yhtään tarjousta.

Presidentti nosti kaikista seuroista juuri Liverpoolin esiin puheissaan.

– Keskustelemme Liverpoolin kanssa, mutta toki myös muidenkin seurojen. He eivät kuitenkaan ole lähestyneet meitä vielä virallisesti. Yhtään konkreettista tarjousta ei siis ole tehty.

Luanilla on vielä vuosi sopimusta jäljellä Gremion kanssa.