Huddersfieldin puheenjohtaja Dean Hoylella erikoinen tempaus suunnitteilla. Terriers-pomo aikoo yöpyä maaliskuussa yhdessä kannattajien kanssa seuran John Smith’s Stadiumilla.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa kaupungin kodittomia auttavan Huddersfield Missionin hyväksi.

Leiriytyminen stadionille tapahtuu yhdeksäs päivä maaliskuuta ennen Huddersfieldin seuraavan päivän valioliigaottelua Swanseaa vastaan.

Osaanottajien on syytä varautua kylmiin olosuhteisiin nukkuessaan yhdessä katsomoista. Jokaisen osaanottajan pyydetään lahjoittavan vähintään 100 puntaa hankkeeseen.

– Teimme vierailuja Huddersfield Missioniin ja Mission Cafeen. Meille tuli selväksi, että kodittomuus on paha ongelma. Kodittomia eivät ole pelkästään ihmiset kaduilla. Yhteisössämme on paljon myös ihmisiä, jotka kiertävät sohvalta sohvalle tai asuvat puutteellisissa puitteissa, Hoyle kertoi Daily Mailille suunnitelmasta.

– Meillä on jo lukuisia yrityksiä ja yksilöitä sitoutumassa suureen yöpymistapahtumaan. Uskon monien fanien haluavan myös ottavan osaa. Townsin kannattajat ovat uskomattomia ja he välittävät alueestaan.

Myös stadioninin ruokakojut ja kaupat ovat mukana hankkeessa. Kaupat myyvät lounaseteleitä, joita voi hankkia Huddersfield Missionista.