Suurella todennäköisyydellä Valioliigasta kauden päätteeksi putoava West Bromwich päätti eilen yhteistyönsä manageri Alan Pardew’n kanssa. Näillä näkymin loppukauden ajan Baggiesia vetää seurassa yli 100 ottelua puolustajana tahkonnut Darren Moore.

– Olemme aina nousseet, ja niin tulemme nytkin tekemään. Tämä on aina ollut minulle perhe, ja siihen pyrin nytkin keskittymään. Meidän pitää löytää kadotettu yhtenäisyys uudelleen. Pelaajien, henkilökunnan, kannattajien, kaikkien seuraan liittyvien. Se on ainoa tie eteenpäin.

Moore kuului myös Pardew’n valmennusryhmään, ja oli viime lauantaina mukana kokemassa managerin viimeiseksi vastuuotteluksi jäänyttä, jälleen yhteen tappioon päätynyttä Burnley-peliä.

– Tunsin saman tuskan kaikkien osallisten kanssa. Tämä on kannattajien oma seura, ja heidän intohimonsa ja rakkautensa sitä kohtaan tekee tilanteesta hyvin ahdistavan.

Managerin lähtö ei ollut sekään helppoa vierestä seurattavaa.

– Tällaiset ajat eivät ole koskaan helppoja, ja on ikävää nähdä ihmisten menettävän työpaikkansa. Nyt en voi muuta kuin keskittyä valmistamaan joukkuetta ensi lauantain Swansea-otteluun.

Lähde: BBC