Useiden mielestä ”Istanbulin ihme” on Liverpoolin seurahistorian hienoin yksittäinen ottelu. Joukkue oli Mestarien liigan loppuottelun puoliajalla jo 0-3-tappiolla, mutta se nousi tasoihin ja vei voiton rangaistuspotkukilpailussa.

Joukkueessa tuona kautena 30 ottelua pelannut Stephen Warnock kuitenkin kuvailee kyseistä iltaa yhtenä uransa suurimmista pettymyksistä.

– Minun mielipiteeni seurasta muuttui silloin. Kun kuulen Istanbulin ihmeestä puhuttavan Liverpoolin seurahistorian hienoimpana iltana, suuhuni tulee hapan maku, Warnock kertoi Goalille.

– Minun piti olla ottelun kokoonpanossa. 18 hengen pelaajaryhmä oli tapana laittaa ilmoitustaululle Melwoodissa ja muutama päivä ennen Istanbulia kokoonpanosta oli ilmoitettu ja minä olin listalla.

– Kerroin kaikille puhelimessa, että olen menossa Istanbuliin pelaamaan Mestarien liigan loppuotteluun. Olin todella innoissani.

– Myöhemmin sain kuitenkin puhelun Pako Ayesteranilta [Rafael Benitezin silloinen apuvalmentaja] ja hän sanoi, että minun nimeni listalla oli virhe. Siellä kuuluisi olla Josemi minun sijasta. En voinut uskoa sitä.

Warnock oli ollut mukana muun muassa molemmissa välierissä Chelsea vastaan, mutta loppuottelun hän joutui seuraamaan katsomosta.

– Se ilta muutti mielipiteeni seurasta, koska siellä oli paljon henkilöitä, jotka olisivat voineet hoitaa asian huolellisemmin.