Liverpoolin hyökkäyspelaaminen ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla tällä kaudella, sanoo seuran entinen puolustaja Stephen Warnock.

Warnockin mukaan puolustuspeli on pelitavan muutoksen myötä aiempaa tiiviimpää, mutta toisessa päässä maalintekopaikkoja ei enää synny yhtä paljon kuin aikaisemmin.

– Joka kerta kun näin Liverpoolin viime kaudella, he näyttivät aina vaarallisilta. Minulla oli aina tunne, että minä hetkenä tahansa he pystyvät tekemään jotakin muuttaakseen pelin kulun – tällä hetkellä asia ei ole niin, Warnock sanoo BBC:n verkkosivuilla.

– Minusta ei yksinkertaisesti tunnu siltä, että Liverpoolin hyökkäyskolmikon peli olisi loksahtanut kohdalleen samalla tavalla kuin aiemmin.

Warnockin mielestä Sadio Mané pelasi loistavasti keskiviikon tappiopelissä PSG:tä vastaan, mutta Roberto Firmino ja Mohamed Salah eivät tehneet yhtä suurta vaikutusta.

– Roberto Firmino oli erittäin huono. Hän ei pitänyt palloa ylhäällä tai tehnyt tavanomaista työtään eli tuonut muita mukaan peliin. Liikaa syöttöjä meni väärään paikkaan, eikä hänen kosketuksensa ollut loistava.

– Ja kaikki puhuvat siitä, että Mohamed Salah olisi taas vireessä, mutta itse en näe sitä. Mielestäni hän on edelleen epävireessä. Hän yrittää pelata yksilönä eikä tee tällä hetkellä riittävästi joukkuepelaamisen eteen. Niin tapahtui myös keskiviikkoiltana.

Warnock sanoo Liverpoolin menettäneen elementin hyökkäyspelistään, koska puolustuslinjaa suojeleva keskikentän kolmikko ei enää lähde ylös yhtä hanakasti kuin aiemmin.