Arsenal hankki tammikuun siirtoikkunassa kaksi puolustajaa, Pablo Marin Flamengosta ja Cedric Soaresin Southamptonista. Ensin mainitun sopimus on ainakin ensi vaiheessa puolen vuoden mittainen laina.

Etenkin keskuspuolustuksensa kanssa jo pitkään tuskaillut joukkue saa ensi kaudelle riveihinsä myös William Saliban, joka sopimuksensa mukaan pelaa vielä tämän kevään vanhassa seurassaan, Saint Etiennessä.

Paletti ei kuitenkaan vielä ole valmis, vaan Bildin mukaan tähtäimessä on myös Jonathan Tah:n hankkiminen Bayer Leverkusenista. Yhdeksän Saksan A-maaotteluakin pelanneen 24-vuotiaan sopimus bundesliigaseuran kanssa jatkuu vuoteen 2023, ja siinä on 40 miljoonan euron suuruinen siirtopykälä.

Mikäli Tah onnistuttaisiin Emiratesille naaraamaan, on Arsenalin myös hankkiuduttava eroon keskuspuolustajista. Tällä hetkellä tontin pelaajia seuran kirjoilla ovat Sokratis Papastathopoulos, Rob Holding, Shkodran Mustafi, Calum Chambers ja David Luiz. Lisäksi Marin sopimus saatetaan vakinaistaa, ja Saliban lisäksi lainalta palaa myös Konstantinos Mavropanos.