[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_custom_heading text=”Viime kausi” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379495337{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

  • 14. sija Valioliigassa
  • 43 pistettä, maaliero 31-50
  • 11 voittoa, 10 tasapeliä, 17 tappiota
  • Paras maalintekijä: Jordan Ayew (9 maalia)
  • FA Cup: Kolmas kierros

Crystal Palace on aloittamassa kahdeksatta peräkkäistä kauttaan pääsarjatasolla. Etelä-Lontoon ylpeyttä on ajoittain viety kohti putoamistaistelua, mutta se on lopulta aina selvinnyt kuivin jaloin.

Viime kauden alussa Palace kuului tasaisen keskikastin kärkijoukkoon. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen lontoolaiset olivat kiinni jopa europaikassa.

Vahva aloitus osoittautui Palacen pelastukseksi, sillä joukkue oli kauden viimeisinä viikkoina pahassa pulassa.

Koronatauon jälkeen Crystal Palacen kuntopuntari helotti punaisena. Joukkue hävisi yhdeksästä ottelustaan peräti seitsemän.

Crystal Palace päätti kautensa karmivalla tavalla. Kuva: Getty Images

Ennen pelien keskeytymistä Palace nappasi voitot Newcastlesta, Brightonista ja Watfordista. Koronatauon jälkeen lontoolaiset ottivat kauden viimeisen täyden pistepottinsa, 2-0-lukemin Bournemouthin vieraana.

Sen jälkeen alkoi jyrkkä alamäki. Kauden viimeisellä neljänneksellä vähemmän pisteitä keräsi vain sarjajumbo Norwich.

Crystal Palace lähti kauteen vaatimattomalla, mutta kilpailukykyisellä joukkueella.

Edellisen kauden lainasopimuksella Lontoossa pelannut Jordan Ayew hankittiin Swanseasta pysyvällä siirrolla, konkaritoppari Gary Cahill saapui paikalliskilpailija Chelseasta Selhurst Parkille, Evertonissa loukkaantumisista kärsinyt James McCarthy tuli hakemaan uutta nostetta uralleen ja Real Betisistä keskikentälle lainattiin vielä Víctor Camarasa.

Ayew, Cahill ja McCarthy osoittautuivat pelillisesti ja etenkin taloudellisesti nappihankinnoiksi, sillä Palace pulitti heistä yhteensä vain muutaman miljoonan. Ghanalaiskärki Ayew teki paljon tärkeitä maaleja, ja hänet valittiin itseoikeutetusti seuran vuoden pelaajaksi.

Pikkuvammoista kärsinyt Camarasa oli edeltävällä kaudella loistava Cardiffissa, mutta Palacessa hän sai peliaikaa vain 95 minuuttia ja palasi tammikuussa Espanjaan.

Talven siirtoikkunassa Palace yritti hankkia lisää tulivoimaa lainaamalla Cenk Tosunin Evertonista. Turkkilaishyökkääjä onnistui maalinteossa heti toisessa ottelussaan, mutta hänen lainapestinsä päättyi loukkaantumisen takia ennenaikaisesti.

Jordan Ayew pelasi kenties koko uransa parhaan kauden. Kuva: Getty Images

Hyökkäyspään pelaajista puhuttaessa mielenkiintoinen tapaus on Alexander Sørloth, joka ehdittiin jo leimata Palacessa flopiksi.

Sørloth siirtyi viime kesänä kahden vuoden lainasopimuksella Turkin pääsarjaseura Trabzonsporiin. Tätä nykyä hän on yksi Euroopan kuumimmista hyökkääjistä.

Hän pelasi debyyttikaudellaan Trabzonsporissa 49 ottelua tehden niissä yhteensä 33 maalia ja syöttäen 11. Norjalainen siirtyy tiettävästi Trabzonsporiin pysyvästi ja jatkaa todennäköisesti tätä menoa vielä isompiin ympyröihin.

Jälkiviisaana on helppo todeta, että Sørlothista luopuminen oli virhe. Jälkiviisaana voidaan lisäksi pohtia, olisiko Crystal Palacen pitänyt luopua viime kesänä myös ykköstähdestään Wilfried Zahasta.

Palacessa jalkapallo-oppinsa saanut Zaha kävi aiemmin urallaan kokeilemassa siipiään Manchester Unitedissa, mutta jäi vähälle vastuulle ja palasi Selhurst Parkille, missä hänestä on kasvanut yksi sarjan tähtipelaajista.

Viime kesänä Zaha oli lähtökuopissa. Hänestä tehtiin lehtitietojen mukaan merkittäviä tarjouksia, mutta Palace hylkäsi kiinnostuneiden kosiskelut ja vaati vetonaulastaan vielä suurempia summia.

Zaha liittyi Crystal Palaceen ensimmäistä kertaa 12-vuotiaana. Hän on pelannut seuran edustusjoukkueessa kaikkiaan 362 ottelua. Kuva: Getty Images

Siirto suurempiin ympyröihin kariutui. Palacen kannattajat ja manageri Roy Hodgson iloitsivat, Zaha pettyi pahasti ja turhautui.

Norsunluurannikon maajoukkuetähti osoitti kuitenkin ammattimaisuutensa, eikä kieltäytynyt pelaamasta tai niskuroinut suuremmin. Zaha pelasi lopulta Palacen jokaisessa sarjaottelussa ja kellotti suurimmat minuutit koko joukkueesta.

 

Zaha oli jälleen Palacen kantavia voimia, mutta viime kausien loisto oli kadonnut. Hän sai aikaiseksi vain neljä osumaa ja viisi maalisyöttöä.

Tällä hetkellä Zaha pyörii yhä siirtohuhuissa, mutta hänen sopimustaan on taas vuosi vähemmän jäljellä, ja takana on vähintäänkin vaatimaton kausi. Koronaviruksen riepottelemilla siirtomarkkinoilla Palacen on edes turha haaveilla niistä summista, joita Zahasta vielä vuosi sitten tarjottiin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – lähteneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379557708{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Ryan Inniss (kp, 25, ilman seuraa)

14-vuotiaasta asti Palacea edustaneen Innissin debyyttipeli jäi hänen ainoaksi ottelukseen ykkösmiehistössä. Romuluinen toppari kierteli monta vuotta lainalla alemmilla sarjatasoilla.

Stephen Henderson (mv, 32, ilman seuraa)

Irlannin nuorten maajoukkueissa aikoinaan pelannut Henderson värvättiin viime kesänä vapailta markkinoilta vuoden sopimuksella. Pääsi vaihtopenkille kuudesti, muttei kentälle kertaakaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – saapuneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379594987{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Eberechi Eze (hkk, 22, Queens Park Rangers)

Kuva: Getty Images.

Crystal Palace käytti 17,8 miljoonaa tähän nuorukaiseen, joka ei välttämättä sano suurelle yleisölle juuri mitään. 22-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja marinoitui viimeiset neljä vuotta Queens Park Rangersissa, jonka riveissä syntyi 112 ottelussa 20 maalia ja 13 maalisyöttöä. Viime kaudella Eze oli joukkueensa selvästi tehokkain pelaaja Mestaruussarjassa. 46 ottelua tuotti tehot 14+8. Peliaikaakin tuli peräti yli 4000 minuuttia. Eze tuo Palaceen pallollista osaamista murtautumisvaiheeseen ja lisäksi erikoistilanneosaamista. Wilfried Zaha voi saada tästä kaverista hyvän aisaparin.

Nathan Ferguson (kp, 19, West Bromwich)

Kuva: Getty Images

Ferguson löi viime kaudella läpi Mestaruussarjassa kasvattajaseuransa West Bromwichin riveissä. Hän on luontaiselta pelipaikaltaan toppari, mutta miesten peleissä häntä on peluutettu laitapakkina. Ferguson oli siirtymässä Palaceen jo tammikuussa, mutta tuolloin 11 miljoonan punnan siirto kariutui lääkärintarkastukseen. Kesällä hän vaihtoi maisemaa huomattavasti pienempää korvausta vastaan, sillä hänen sopimuksensa WBA:ssa päättyi. Seurat käynevät taistelua siirtokorvauksesta vielä oikeudessa. Toistaiseksi siirtoa pidetään ilmaisena.

Brandon Pierrick (hkk, 18, Crystal Palace U23)

Oma kasvatti Pierrick nousee alkavalla kaudella edustusjoukkueeseen. On tähän mennessä pelannut ykkösjoukkueessa kolme ottelua. Hyvin mahdollisesti lainataan vielä muualle ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Sam Woods (kp, 21, Crystal Palace U23)

Woods on toinen oma kasvatti, joka nostettiin nyt edustusjoukkueeseen. Viime kaudella pelasi muutaman pelin lainalla Skotlannissa ja pari peliä Palacessa cupeissa. Tämän jutun kirjoitushetkellä Palacella on kokoonpanossaan huimat kahdeksan topparia. Jokainen osaa laskea, että Woods lähtenee lainalle jonnekin muualle.

Jarosław Jach (kp, 26, palasi lainalta Rakowista)

Puolalaistoppari liittyi Palaceen tammikuussa 2018, mutta hän ei ole vielä debytoinut lontoolaisten riveissä. Lainapestit ovat vieneet Jachin Turkkiin, Moldovaan ja viime kaudella takaisin Puolaan.

Connor Wickham (kh, 27, palasi lainalta Sheffield Wednesdaysta)

Wickham oli nuorempana kuuma hyökkääjälupaus, mutta hän ei ole onnistunut ottamaan odotettua askelta seuraavalle tasolle. Viime kauden jälkimmäisen puoliskon hän vietti lainalla Mestaruussarjan Sheffield Wednesdayssa, jolle viimeisteli 13 ottelussa yhteensä kaksi maalia.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_custom_heading text=”Valmennus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379635835{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

  • Manageri: Roy Hodgson
  • Avustava manageri: Ray Lewington
  • Avustava valmentaja: Dave Reddington
  • Maalivahtivalmentaja: Dean Kiely
  • Kuntovalmentaja: Scott Guyett
  • Johtava analyytikko: Ben Stevens
Roy Hodgsonin virne on edelleen tallella. Kuva: Getty Images.

Crystal Palace sijoittui viime kaudella varsin mallikkaasti 14:nneksi sarjassa, ja pelitapa oli tuttua ja turvallista Roy Hodgsonia. Tiivis puolustus ja fokus vastahyökkäyksiin. Joukkue pyrki tukkimaan tilan vastustajalta ja luottamaan Wilfried Zahan yksilötaitoon.

Numeroita tutkaillessa Crystal Palace oli onnekas. Joukkueen pisteodottama 38.26 oli sarjan neljänneksi huonoin. Toisin sanoen Crystal Palace ylisuoritti pisteodottamaansa verrattuna hieman vajaalla viidellä maalilla.

Merkittävä syy hyvään sijoitukseen oli muiden joukkueiden karu alisuorittaminen, kuten Watfordin ja Brightonin tapauksessa. Esimerkiksi Watford alisuoritti omaan pisteodottamaansa verrattuna melkein 14 pisteen verran. Onnea oli siis jonkin verran matkassa, mutta tietyllä tapaa ei.

Osa tarinaa hyvän sijoituksen takana oli tuntuva ylisuorittaminen xGA:ssa (maaliodottama omaan päähän). Vastaus tähän löytyy tolppien välistä. Vicente Guaita oli huippusarjojen viidenneksi eniten ylisuorittanut maalivahti. PSxG-mallien (post-shot expected goals, maaliodottama jossa otetaan muun muassa laukauksen tarkkuus paremmin huomioon) mukaan Guaita torjui noin seitsemän-kahdeksan maalia yli odotusten. Tämä on todella merkittävä apu joukkueelle.

Numerot kertovat silmiä enemmän tietyissä asioissa, mutta jokainen Palacen pelejä aktiivisesti katsonut voi todeta, että Guaita oli heittämällä yksi viime kauden parhaita maalivahteja. Itse peliin.

Roy Hodgson on konservatiivinen ja pragmaattinen vanhan liiton valmentaja. Yleensä hänen suosimansa pelaajaprofiilit ovat kokeneita ja puolustus ensin -ajattelutavan omaavia pelaajia. Hodgson kuitenkin ymmärtää, että hän tarvitsee kolmesta neljään hyökkäävää pelaajaa joukkueeseen tuomaan uhkaa.

Crystal Palacen ikärakenne sekä sopimustilanne herättävät huolta. Kuva: Getty Images.

Ryhmityksinä kentällä toimivat joko perinteinen 4-4-2-muoto tai 4-1-4-1-muoto. Vastustajasta riippuen jälkimmäinen saattaa näyttää 4-3-3-muodolta tai vaihtoehtoisesti Wilfried Zaha saa levätä pelin päällä. Lähtökohtana on pitää enimmäkseen kaksi pelaajaa pelin päällä, jotta vastahyökkäyksistä olisi mahdollisuus luoda jotain konkreettista.

Ajoittain olemme toki nähneet tiiviin 4-5-1-muodon, mutta tämä ei sinänsä ole olennaista. Käytännössä muotoja on olemassa kaksi, ja pelaajien ohjeet/roolit sekä vastustajat sanelevat, miltä muoto lopulta viheriöllä näyttää.

Roy Hodgson ei missään nimessä ole huono valmentaja ja hän on loistava ennen kaikkea puolustuksen struktuurin organisoimisessa. Vaikka Crystal Palace vetäytyy usein syvälle tai koittaa tukkia keskikentän keskustan, ei se tarkoita, että joukkue ei ajoittain prässäisi jopa korkealta. Kaikelle on ottelun aikana aikansa ja paikkansa. Joukkueen tukipilareita ovat kuitenkin matala puolustus ja tiiviit välit.

Varsinkin hieman heikompia joukkueita vastaan tämä on ajoittain myrkkyä. Palace luopuu pallonhallinnasta suosiolla, mutta kontrolloi tilaa. Vaikka yksi keskikentistä antaisi painetta pallolliselle pelaajalle, ei hänen taakseen jää kuitenkaan tilaa. Palace on kompakti ja metsästää yhdessä. Jos joku jättää tilan, joku toinen täyttää hänen takanaan.

Se ei tarkoita, etteikö ongelmia olisi olemassa. Päinvastoin. Hodgson joutuu yleensä valitsemaan tai uhraamaan. 4-5-1- tai 4-1-4-1-muodossa etäisyys keskikentän ja kärjen välillä on usein liian iso. Hyökkäävä pelaaja, joka tässä tapauksessa on kunnossa ollessaan usein Christian Benteke, joutuu yksinkertaisesti liian ison tehtävän eteen, kun hän koittaa pitää palloa, ja odottaa muun joukkueen nousemista ylöspäin kenttää. Tukea ei ole yksinkertaisesti tarjolla.

Ei ole ihme, että Bentekeä nuorempi ja teknisempi kohdepelaaja Jean-Philippe Mateta on pyörinyt huhuissa. Hänellä olisi enemmän eväitä toteuttaa kyseistä roolia, ja kohdepelaaja luo myös aina oman uhkansa boksissa sekä erikoistilanteissa altavastaajille. Sarjassa sarjan tavalla.

Ajoittain ratkaisu on ollut 4-3-3- tai 4-1-4-1-muoto, missä kolme hieman vikkelämpää pelaajaa on hyökkäävissä rooleissa. Tämä antaa mahdollisuuden pelaajille liikkua laajemmin ja yhdistää peliä. Samalla Hodgson joutuu kuitenkin tinkimään puolustuksen tiiviydestä. Lisäksi laitahyökkääjien kuormitus kasvaa merkittävästi, jos he joutuvat seuraamaan pelaajia alas. Zaha saa ajoittain vapauksia, koska se palvelee lopulta joukkuetta.

4-4-2-muodossa voi kaksi pelaajaa levätä pelin päällä ja Crystal Palacella on aina vaihtoehtona vastahyökkäysuhkaa. Zaha säilyy levänneenä läpi ottelun ja kykenee ratkomaan pelejä. Samalla Hodgson joutuu kuitenkin uhraamaan yhden keskikentän ja pelin tempo saattaa kasvaa ei-haluttuun suuntaan. Vaikka periaatteet säilyvät samoina, joutuu Hodgson usein valitsemaan. Mikään ratkaisu ei yleensä ole täysin ideaali.

Edellä mainittujen asioiden olisi pitänyt näkyä aiemmin joukkueen rekrytointipolitiikassa, mutta tämä kesä on sentään ollut askel kohti parempaa tulevaisuutta. Nuori toppari Nathan Ferguson siirtyi ilmaisella siirrolla seuraan. Hän tuskin saa isoa vastuuta heti.

Toinen huomattavasti mielenkiintoisempi hankinta tulevaa kautta ajatellen on niin ikään nuori 22-vuotias Eberechi Eze. Eze on todella monipuolinen ja moderni pelaaja. Jos hänet pitäisi leimata joksikin, kuvailee ”hyökkäävä keskikenttä” häntä kenties parhaiten. Eze kykenee vaivattomasti pelaamaan myös laitahyökkääjänä, mikä palvelee kaikkia muotoja. Henkilökohtaisesti uskon, että hänen tulevaisuutensa löytyy kasin roolista. Tämä lisäisi valtavasti dynaamisuutta Crystal Palacen peliin.

Aikaisemmin mainittu Mateta edustaisi myös uutta ilmettä ja antaisi joukkueelle enemmän liikkumavaraa. Periaatteet säilyvät joka tapauksessa samoina, mutta yksilölaadulla ja -taidolla on väliä. Nämä nuoret pelaajat tuovat mukanaan ominaisuuksia, mitä joukkueesta ei muuten löydy.

Mielenkiintoista on myös, että Hodgson kykenee kaikesta huolimatta reagoimaan kesken ottelun. Muutokset ovat ajoittain huomaamattomia. Kauden aikana on lukuisia esimerkkejä, kun puolustuslinja on nostanut 7-8 metriä ylöspäin kesken toisen jakson. Tätä ei tietenkään paljas silmä välttämättä huomaa, mutta merkitys pelissä on iso. Monesti muutokset ovat tapahtuneet James McCarthyn ja Max Meyerin vaihtojen myötä. Ilme on välittömästi aggressiivisempi.

Korkeampi linja ja tuoreet pelaajat tarkoittavat, että Palace voittaa yhtäkkiä enemmän 50-50-palloja ja joukkue kerää haaviinsa myös enemmän kakkospalloja. Tämä saattaa samalla aiheuttaa lievää paniikkia vastustajan riveissä.

Vicente Guaita on elintärkeä palanen Palacea. Kuva: Getty Images.

Crystal Palace on takuuvarma suorittaja sarjassa, mutta vaikka kaksi vahvistusta on tullut sisään, tarvitsee materiaali lisää eloa. Palacella on kohta edessään Valioliigan vaikein uudelleenrakennus. Suurin osa materiaalista on huippuvuosiensa viimeisillä vuosilla tai jo sen yli. Kokemuksesta on hyötyä joukkueelle, mutta ei silloin, jos pelaajat jäävät jälkeen energiassa, atleettisuudessa sekä taidossa. Ensi kesänä on myös peräti 12 pelaajan sopimukset katkolla.

Siinä mielessä on homma toiminut, että Crystal Palace on säilynyt Valioliigassa pitkään ja pelannut jopa hyvin. Joukkue kaipaisi kuitenkin yhden todella aktiivisen keskikentän lisää ja tulitukea hyökkäyspäähän. Kuten loukkaantumissuma loppukaudesta osoitti, on leveydelle myös selkeä tarve.

Crystal Palacea analysoidessa on analyysi syytä pitää yksinkertaisena. Joukkue ei ole mikään mestariteos modernissa jalkapallossa, mutta ei myöskään esitä mitään muuta. Palacen ja Hodgsonin tapauksessa yksinkertainen on kaunista. Puutteet materiaalissa ovat selkeät ja virta alkaa kohta olla materiaalista loppu. Samalla joukkueen yllä leijuu ikävä kysymysmerkki siitä, milloin Wilfried Zaha lähtee? Häntä ei seura pysty ihan heti korvaamaan.

Näillä näkymin Crystal Palace pitää sarjapaikastaan kiinni ja parilla onnistuneella hankinnalla sekä pienoisella onnella loukkaantumisten suhteen saatetaan seura nähdä alemmassa keskikastissa jälleen, kun kausi 2020-21 tulee päätökseensä. Guaitalta tarvitaan kuitenkin jälleen erinomaisia otteita tolppien välissä. Saattaa hyvinkin olla, että kaudesta tulee selkeästi totuttua haastavampi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_custom_heading text=”Tärkein pelaaja – James McArthur” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1599054807109{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

McArthur oli viime kaudella yhtä vaille kaikissa sarjapeleissä Palacen avauskokoonpanossa. Kuva: Getty Images

Skotlannin maajoukkueen entinen vakionimi kuuluu niihin pelaajiin, jotka eivät ikinä saa ansaitsemaansa huomiota.

McArthur, 32, on pelannut Palacessa jo kuusi vuotta ja ollut jokaisella kaudellaan isossa roolissa.

Häntä on kutsuttu ”managerin unelmapelaajaksi” useammankin valmentajan taholta. McArthur tekee kentällä tauotta töitä, ja hänen kerrotaan olevan esimerkillinen pelaaja myös harjoituksissa.

Kokenut skotti tunnetaan korttiherkkänä kaverina, mutta hänestä irtoaa myös kiitettävästi tehoja.

McArthurin ja Crystal Palacen sopimus päättyy alkavan kauden jälkeen. Monipuolinen skotti jättää lähtiessään isomman aukon kuin moni uskoisi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Arvio” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379791672{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]Sija: 16

Crystal Palace on todella merkittävän muutoksen edessä, sillä joukkueen ikärakenne on Valioliigan vanhin ja 12 pelaajan sopimus on katkolla alkavan kauden jälkeen. Kesällä joukkue on hieman nuorentunut tulevaisuutta ajatellen, mutta se ei missään nimessä vielä riitä.

Crystal Palace on manageri Roy Hodgsonin alaisuudessa panostanut tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja positiivisiin suunnamuutoksiin. Ei mitään uutta ja mullistavaa, mutta tehokasta ja toimivaa. Nyt alkaa kuitenkin materiaalin ikä kiriä kiinni ja joukkue on aivan liikaa kahden pelaajan varassa. Nämä herrat ovat Wilfried Zaha sekä Vicente Guaita.

Kaudesta tulee varmasti odotettua haastavampi, sillä Palacen sijoitus viime kaudella on monella tapaa harha datan valossa. Toki osittain edelliseen kauteen vaikuttivat useat loukkaantumiset, mutta materiaali ei millään kestä täyttä kautta.

Kaudella 2018-19 Crystal Palacen pisteodottama oli sarjan kymmenenneksi paras ja joukkue itse asiassa alisuoritti odottamaansa verrattuna. Viime kaudella pisteodottama oli sarjan neljänneksi huonoin ja joukkue ylisuoritti omaan pisteodottamansa nähden, joten syytä ylioptimismille ei ole. Palace voi napata isoja pisteitä kauden alussa, mutta on syytä muistaa, että kausi on 38 ottelun mittainen. Palace taistelee näillä näkymin sijoista 15-18.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Ihanneavaus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379887493{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

Crystal Palacen ihanneavaus
Crystal Palacen ihanneavauskokoonpano kaudella 2020-21

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Kokoonpanolista” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1561379956327{background-color: #38003c !important;}”][vc_column_text]

[table id=48 responsive=”collapse”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]