Rangersin entinen puheenjohtaja Dave King uskoo, ettei Liverpoolin entinen huippupelaaja ja skottiseuran nykyinen manageri Steven Gerrard ole palaamassa lähitulevaisuudessa Anfieldille.

Gerrard johdatti Rangersin viime viikonloppuna pitkään odotettuun Skotlannin mestaruuteen. Samaan aikaan hänen rakas kasvattajaseuransa kärsi jo kuudennen peräkkäisen kotitappionsa Valioliigassa saksalaisluotsi Jürgen Kloppin alaisuudessa.

Puheet Gerrardin mahdollisesta Liverpool-paluusta ovat yltyneet tapahtumien myötä. Englantilaisluotsin sopimus Rangersin kanssa ulottuu kuitenkin vuoteen 2024 saakka, eikä Liverpoolin uskota antavan Kloppille potkuja joukkueen heikosta vireestä huolimatta.

Glasgow’ssa tiedetään, että Gerrard haluaa jossain vaiheessa takaisin Liverpooliin. King ei kuitenkaan näe paluulle minkäänlaista mahdollisuutta vielä pitkään aikaan.

LUE MYÖS: Liverpool-ikoni: Tästä syystä Steven Gerrard ei voisi kieltäytyä Liverpoolin tarjouksesta

– Steven ei tule siirtymään lähitulevaisuudessa Liverpooliin, ei edes nollan prosentin todennäköisyydellä. Ja sanon näin kahdesta syystä, King totesi Glasgow Timesille.

– Ensinnäkään Liverpool ei anna managereilleen potkuja kovin helposti. Klopp on tehnyt fantastista työtä siellä. Vaikka heidän kautensa on sujunut heikosti, on hän yhä mahtava valmentaja. Uskon hänen olevan ja menestyvän siellä ensi kaudellakin.

[readmore from=Liverpool]

– Toiseksi, Steven ei ole sellainen mies, joka purkaisi sopimuksensa. Steven pidensi diiliään Rangersin kanssa ollessaan täysin tietoinen siitä, että häneltä vaadittaisiin sekä sarjamestaruutta että sen puolustamista.

– Mestarien liigaan pääseminen on myös selvä tavoite. En usko Stevenin itsekään tyytyvän pelkän liigan voittamiseen. Tiedän, että hän haluaa puolustaa sitä ja johtaa joukkonsa myös Mestarien liigaan. Hänen näkökulmastaan, seuraavan muutaman vuoden viettäminen Rangersissa on hänelle hyväksi. Se on hyväksi myös Rangersille.

– Siirto Liverpooliin tapahtunee joskus myöhemmin tulevaisuudessa. Mutta miksi Steven haluaisi lähteä vielä? Hän rakastaa Rangersia, fanit rakastavat häntä ja hän nauttii seurajohdon täydestä tuesta.

LUE MYÖS: