Managerilegenda Sir Alex Ferguson matkusti maanantai-iltana Manchester Unitedin pelaajien ja valmennusryhmän kanssa Puolan Gdanskiin, jossa pelataan keskiviikkoiltana Eurooppa-liigan finaali.

Ole Gunnar Solskjærin kerrotaan kutsuneen Ferguson reissulle mukaan hengenluojaksi sekä antamaan moraalista tukea. Kaksikko juhli yhdessä vuonna 1999 Mestarien liigan voittoa, minkä lisäksi Fergusonilla on kokemusta myös kolmesta muusta eurofinaalista.

Solskjær puolestaan metsästää ensimmäistä pokaaliaan Man Unitedin managerina. Nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun United on selvittänyt ensimmäistä kertaa norjalaisen alaisuudessa tiensä finaaliin.

Manchester United kohtaa finaalissa espanjalaisseura Villarrealin ja lähtee suosikkina otteluun. United pääsee taistelemaan pokaalista lähes parhaalla mahdollisella miehistöllä. Viime viikot nilkkavamman vuoksi sairaslistalla ollut kapteeni Harry Maguire saatetaan nähdä tositoimissa. Sivussa on varmuudella vain Anthony Martial.

KATSO MYÖS: Tässä Man Unitedin nimilista Eurooppa-liigan finaaliin

LUE MYÖS: Sir Alex Ferguson sortui Barcelonaa vastaan virheeseen, joka saattoi maksaa Mestarien liigan voiton: ”Olisimme lyöneet heidät”

Manchester United

@ManUtd
There's a special someone joining our travelling party 👀❤️

#MUFC #UEL