Tanguy Ndombélé, 24, on ilmoittanut Tottenhamille, että hän on halukas lähtemään seurasta ennen siirtoikkunan sulkeutumista, kertoo The Athletic.

Ranskalaiskeskikenttäpelaaja nautti viime kaudella suuresta vastuusta ja kuului Tottenhamin avainpelaajiin. Hän pelasi kauden aikana 46 ottelussa ja kellotti peliaikaa yhteensä 2899 minuuttia. Lukema oli seitsemänneksi korkein Tottenham-pelaajista.

Ndombélé on kuitenkin joutunut ikävään tilanteeseen Nuno Espírito Santon saavuttua kesällä Tottenhamin manageriksi. Keskikenttämies ei saanut pelata minuuttiakaan harjoituskaudella, eikä häntä olla nähty edes vaihtopenkillä kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Sunnuntaina Tottenham pelaa tämän kauden kolmannen ottelunsa, kun joukkue matkustaa Molineuxille Nunon ex-seura Wolvesin vieraaksi. Ndombéléa ei nähdä tässäkään ottelussa Spursin kokoonpanossa.

[readmore from=Tottenham]

Olen rehellinen teille, Tanguy ei ole mukana sunnuntaina, Nuno kertoi perjantaina medialle.

Athleticin mukaan Ndombélé on täydessä pelikunnossa, mutta Nuno on laittanut hänet koirankoppiin epävarman tulevaisuuden vuoksi. Portugalilaisluotsi on halunnut peluuttaa vain sellaisia pelaajia, jotka ovat täysin sitoutuneita hänen projektiinsa.

Ndombélé siirtyi Tottenhamiin kesällä 2019 jättimäisellä 60 miljoonan euron siirtosummalla. Ranskalaispelaaja nauttii seurassa hulppeaa 200 000 punnan viikkopalkkaa, joten hänen myymisensä ei ole helppoa.