Manchester United koki uuden takaiskun lauantaina hävittyään Old Traffordilla Bournemouthille peräti 0-3.

Kyseessä on kaikki kilpailut mukaan luettuna Manchester Unitedille kauden 11. tappio.

Manchester United on parhaillaan kuudentena Valioliigassa, mutta voi pudota seitsemänneksi, jos Newcastle voittaa sunnuntaina kierroksen omassa ottelussaan Tottenhamin.

Viime aikoina suorastaan loistavaan vireeseen äitynyt Bournemouth avasi maalihanat jo viidennellä minuutilla. Dominic Solanke siirsi lähietäisyydeltä Bournemouthin maalin etumatkalle.

Toista maalia saatiin odottaa pitkään. Se syntyi 68. minuutilla, kun Philip Billing puski pallon komeasti maaliin. Vain viittä minuuttia myöhemmin Bournemouth rankaisi kulmapotkusta. Vapaaksi jäänyt Marcos Senesi puski pallon yläkulmaan ohi voimattoman André Onanan.

Vielä lisäajalla Bournemouth iski jo neljännen maalin, mutta osuma lopulta hylättiin käsivirheen vuoksi.