Neljä peräkkäistä voitotonta ottelua Valioliigassa pelannut Manchester City palasi voittojen tielle sunnuntaina.

Manchester City voitti vieraskentällä Luton Townin lopulta 2-1.

Voitto ei tullut helpolla, sillä sarjanousija siirtyi johtoon juuri ennen taukoa. Elijah Adebayo puski pallon takatolpalta maaliin. Manchester City nousi toisella jaksolla tasoihin ja ohi – vain muutamassa minuutissa. Bernardo Silva tasoitti ottelun tunnin kohdalla lauottuaan pallon tarkasti alakulmaan. Kolmea minuuttia myöhemmin Jack Grealish iski voittomaalin.

Toisaalla Chelsea jatkoi surkeaa kauttaan hävittyään vieraskentällä Evertonille 0-2.

Abdoulaye Doucouré laukoi ottelun voittomaalin toisen jakson alussa. Pallo jäi elämään boksiin ja Doucouré tälläsi sen varmasti maaliin. Kyseessä oli Doucourélle jo kauden kuudes maali Valioliigassa. Lewis Dobbin iski lisäajalla loppulukemat 2-0:aan. Hiljattain kymmenen pisteen rangaistuksen saanut Everton jätti voiton ansiosta putoamisviivan jo neljän pisteen päähän. Chelsea putosi 12. sijalle. Ilman pisterangaistusta Everton olisi kerännyt neljä pistettä Chelseaa enemmän.

Fulham päätti loistavan viikkonsa toiseen murskavoittoon. Fulham kaatoi derbyssä West Hamin peräti 5-0 ja nousi sarjataulukossa Chelsean ohi 10. sijalle. Fulham voitti keskiviikkona Nottingham Forestin niin ikään 5-0.