Liverpoolin apuvalmentaja Pep Lijnders on antanut puheenvuoronsa Darwin Núñezista ja hänen viime aikaisista maalinteko-ongelmistaan.

80 miljoonan euron hyökkääjähankinta ei ole osunut maalipuiden väliin sitten marraskuun alun, venyttäen kuivan putkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi.

Tästä huolimatta Lijnders väittää Núñezin pelaavan paremmin kuin viime kaudella, kehuen uruguaylaishyökkääjän työmoraalia ja sopeutumista eri rooleihin joukkueen sisällä.

– Darwin on täynnä intohimoa, sen näkee jokaisessa pelissä, Lijnders sanoi The Timesin mukaan ennen keskiviikkoillan ottelua West Hamia vastaan Carabao Cupin puolivälierissä.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp puolustaa Liverpoolin alisuoriutunutta miljoonahankintaa: ”Hän olisi tehnyt 20 maalia”

Núñez tykitti 26 täysosumaa 28 peliin Portugalin pääsarjassa, ansaiten itselleen jättisiirron Anfieldille kesällä 2022. Hänen debyyttikaudellaan maaliverkko heilui kuitenkin vain yhdeksän kertaa 29 otteluun Valioliigassa.

Tällä kaudella Núñez on viimeistellyt neljä maalia 16 Valioliiga-otteluun, mutta syöttänyt päälle viisi osumaa.

– Jos arvioisimme pelaajia vain maalien perusteella, se olisi niin epäreilua, Lijnders jatkaa.

LUE MYÖS: Liverpoolin parjattu ennätyshankinta puhuu suoraan: ”En usko, että pelaan hyvin tällä hetkellä”

– Minusta tuntuu, että esimerkiksi Mo [Salahin] ja Darwinin välillä on hyvä yhteys – tapa, jolla he näkevät toisensa, he auttavat toisiaan. Darwin pelaa ennen kaikkea paljon parempaa kautta kuin viime vuonna.

– Se miten hän puolustaa joukkueen puolesta, miten hän hallitsee keskustaa ja samalla laittaa prässin päälle, miten hän menee ja jahtaa takaisin…

Liverpoolin ja West Hamin välinen puolivälieräottelu potkaistaan käyntiin kello 22 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: Liverpool-hyökkääjä joutuu polvileikkaukseen: ”Tarvitsemme hänet takaisin”