Wolverhampton ja Chelsea iskivät yhteen jouluaattona Valioliigassa. Wolverhampton voitti ottelun 2-1.

Chelsea hallitsi pelitapahtumia ensimmäisen puolituntisen ajan.

Avausjakson ylivoimaisesti paras maalipaikka näki päivänvalon noin vartti ennen taukovihellystä.

Chelsea ryösti pallon hyökkäyskolmanneksella ja pääsi kuin varkain hyökkäämään kolmella pelaajalla Wolverhampton-vahti José Sáta vastaan. Raheem Sterlingillä oli mahdollisuus syöttää pallo kahdelle tyhjän maalin edessä olleelle joukkuetoverilleen, mutta päätti kuitenkin laukoa itse päin maalivahtia.

Hukatun loistopaikan jälkeen peli alkoi kääntymään Wolverhamptonille.

Wolverhampton oli toisella jaksolla niskan päällä ja siirtyi johtoon 51. minuutilla, kun Mario Lemina puski kulmasta isännät maalin etumatkalle.

Chelsea oli lähellä tasoitusta, kun valioliigadebyyttinsä tehnyt Christopher Nkunku pääsi laukomaan boksin sisältä, mutta Wolverhamptonin puolustus ehti maaliviivalla pallon eteen.

Matt Doherty iski voittomaalin lisäajalla päästyään laukomaan pallon vapaasti keskeltä boksia maaliin. Vain hetkeä myöhemmin Nkunku kavensi ottelun, mutta se ei riittänyt Chelsealle.

Wolverhampton nousi voiton ansiosta tasapisteisiin kymmenentenä sarjataulukossa olevan Chelsean kanssa. 13. sijalla majaileva Fulham on vain pisteen päässä Chelseasta. Chelsea on voittanut tällä kaudella kuusi valioliigaottelua.