Arsenal aiheutti vieraissa West Hamille häkellyttävän murskatappion, kun lontoolaisseurat kohtasivat Lontoon Olympiastadionilla. Tykkimiehet nöyryyttivät isäntiään ylivertaisin 6-0-lukemin.

Entinen West Ham -kapteeni Declan Rice teki vanhan seuransa kustannuksella maalin ja syötti kaksi. Kotiyleisöstä valtaosa sai tarpeekseen jo puoliajalla ja marssi joukolla ulos stadionilta.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
West Hamin kannattajat saivat tarpeekseen kotijoukkueen esityksestä jo ensimmäisellä jaksolla ja marssivat kotia kohti, kun Arsenal latasi taululle tylyt 4-0 -lukemat. 😲

#Valioliiga

Arsenal aloitti maali-iloittelunsa 33. minuutilla, kun William Saliba puski Ricen kulmasta 1-0-osuman. Seitsemän minuuttia myöhemmin Bukayo Saka kasvatti eron rangaistuspotkusta kahteen maaliin.

Puoliskon loppuun saatiin vielä kaksi Tykkimiesten osumaa. Ensin Gabriel Magalhaes puski vapaapotkusta 3-0-maalin ja Leandro Trossard heilautti verkkoja perään.

Toisella puoliskolla Arsenal rankaisi vielä kahdesti, kun Saka ja Rice viimeistelivät murskaluvut. Rakettimaisen kaukolaukauksen ylänurkkaan täräyttänyt Rice ei tuulettanut ottelun viimeiseksi jäänyttä osumaansa kunnioittaen entistä seuraansa.

Neljä viimeistä otteluaan voittanut Arsenal on sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä Liverpoolia perässä ja tasoissa Manchester Cityä vastaan.