Jadon Sanchon on määrä poistua pysyvästi Manchester Unitedista kesän siirtoikkunassa, kertoo ESPN.

Sancho pelaa kevätkauden lainalla Borussia Dortmundissa. Lainassa ei ole osto-optiota. ESPN:n mukaan Dortmund haluaisi mielellään pitää Sanchon riveissään, mutta se ei kykene maksamaan Manchester Unitedin kaltaista palkkaa tai merkittävää siirtosummaa.

ESPN:n mukaan uutta lainaa ei ole täysin poissuljettu, mutta Manchester United kallistuu ennemmin pysyvän siirron kannalle.

Manchester United on Sanchon lähdön kannalla riippumatta siitä, miten Erik ten Hagin käy. Ten Hagin jatko Manchester Unitedissa ei ole toistaiseksi satavarmaa, vaikka luotsin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Sancho ja ten Hag ajautuivat välirikkoon viime elo-syyskuun vaihteessa. Ten Hag jätti Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta vedoten Sanchon huonoon treeniviikkoon. Sancho kumosi ten Hagin väitteet ja ilmoitti julkisesti, etteivät ne pidä paikkaansa. Sanchoa ei sen koommin nähty joukkueen kokoonpanossa.

Sancho, 24, on pelannut kevätkauden aikana reilut 1200 minuuttia Dortmundissa. 17 otteluun on syntynyt kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä.

LUE MYÖS