Manchester United voitti Newcastlen keskiviikkona kotikentällään 3-2 Valioliigassa.

Kotijoukkue siirtyi johtoon reilun puolen tunnin jälkeen. Amad Diallo leikkasi keskustaan ja tarjoili rangaistusalueelle syötön, joka tuli pelaajaröykkiön läpi Kobbie Mainoolle. Nuorukainen vaikutti hieman hätkähtävän siitä, kuinka paljon hänellä oli tilaa, mutta Mainoo sijoitti pallon varmasti sisään.

Newcastle tuli tasoihin heti toisen jakson alussa. Jacob Murphyn keskitys tavoitti Anthony Gordonin, joka ohjasi pallon maalin edustalta sisään.

Vajaan tunnin kohdalla manchesterilaiset palasivat johtoon. Newcastle purki pallon kulmapotkusta Diallolle, joka täräytti komean puolivolleyn verkkoon.

Isännät heiluttivat verkkoa vielä kerran 84. minuutilla. Bruno Fernandes tarjoili pallon Rasmus Højlundille, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti pelivälineen takakulmaan.

Newcastlen Lewis Hall laittoi vielä lisäajalla pelin jännäksi hienolla maalillaan, mutta tasoitusta vieraat eivät saaneet aikaiseksi.

Illan toisessa Valioliigan ottelussa Chelsea voitti Brightonin vieraissa 2-0 Cole Palmerin ja Christopher Nkunkun osumilla.

Illan tulosten myötä kuudenneksi nousi Chelsea, joka on kolme pistettä edellä Newcastlea ja Manchester Unitedia. Brighton taas jatkaa kymmenentenä.

Jokainen joukkue pelaa Valioliiga-kauden viimeisen ottelunsa ensi sunnuntaina.