Aston Villa ja Juventus ovat päässeet sopuun keskikenttäpelaaja Douglas Luizin siirrosta Italiaan, kertoo Athletic.

Juventuksesta Villaan taas ovat erillisessä diilissä siirtymässä keskikenttäpelaajat Samuel Iling-Junior ja Enzo Barrenechea.

Italian suurseuran on määrä maksaa noin 50 miljoonaa euroa Luizista, 26, ja Villa ostaa Iling-Juniorin, 20, sekä Barrenechean, 23, yhteensä 22 miljoonalla eurolla.

Brasilian maajoukkueessa pelaava Luiz on edustanut Villaa viisi vuotta siirryttyään seuraan Manchester Citystä vajaalla 17 miljoonalla eurolla.

Hän on ollut tärkeä pelaaja seuralle, mutta Villan on myytävä ykkösjoukkueen pelaaja ”huomattavalla” voitolla, jotta se välttyisi Valioliigan taloussääntöjen rikkomiselta ja pystyy jatkamaan omia hankintojaan.

Maaliskuussa Villa raportoi 119.6 miljoonan punnan (noin 141.4 miljoonaa euroa) tappiollisesta tuloksesta verojen jälkeen.

Englantilainen Iling-Junior siirtyi Juventukseen neljä vuotta sitten Chelseasta ja pelasi päättyneellä kaudella 27 ottelua, pääosin vasemmalla laidalla.

Argentiinalainen Barrenechea on Newell’s OId Boysin kasvatti, joka siirtyi Juventukseen sveitsiläisestä Sionista alkuvuonna 2020. Viime kaudeksi hänet lainattiin Frosinoneen, jossa hän pelasi isossa roolissa esiintyen 39 ottelussa.

Joidenkin lehtitietojen mukaan myös Luizin tyttöystävä, Aston Villan naisten joukkuetta edustava Alisha Lehmann, 25, on siirtymässä Juventukseen.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS