Ollie Watkinsin mukaan Englannin EM-joukkue ei välitä pelisuorituksistaan kunhan tulosta tulee. Kolme Leijonaa selviytyi keskiviikkona toista kertaa peräkkäin EM-finaaliin 2-1-voitolla Hollannista.

Watkins laukoi ottelun voittomaalin aivan loppuhetkillä. Englannin Kuningas Charles välitti BBC:n mukaan pelin jälkeen joukkueelle toiveen yrittää ratkaista tulevan finaalin nopeammin ennen stressaavia loppuhetkiä.

Englanti voitti aiemmilla pudotuspelikierroksilla Sveitsin rangaistuspotkukilpailussa ja Slovakian jatkoajan jälkeen. Sunnuntain finaalissa vastassa on Espanja.

Watkinsin mukaan tyylillä ei ole Englannin maajoukkueelle väliä, kunhan joukkue saa tuloksia.

– Vaikka se olisi kuinka paljon mielekkäämpää, me emme välitä kuinka me voitamme tai teemme maaleja. Kunhan vain pallo menee maaliin, Watkins totesi BBC:lle.

Watkins tunnustaa ihailleensa voittomaaliaan Hollantia vastaan myös ottelun jälkeen.

– Katsoin sen ainakin muutaman kerran, kun palasimme leiritykseen. Moni asia on johtanut tähän. Hyvä ystäväni sanoi, että hänellä on tunne minusta tekemässä maalin EM-finaalissa. Tein sen yhtä ottelua ennen, mutta sitä ei tiedä. Olen saattanut säästää toisen finaaliin, Aston Villan hyökkääjä kommentoi.

Englanti ja Espanja kohtaavat sunnuntaina kello 22:00 alkavassa EM-finaalissa. Gareth Southgaten miehistö hävisi kolme vuotta sitten Wembleyllä loppuottelun Italialle rangaistuspotkukilpailussa.

LUE MYÖS!