Rodri on kuulunut maailman parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon jo vuosikausien ajan.

Puolustavana keskikenttäpelaajana tunnettu Rodri on viime aikoina kunnostautunut myös maalinteossa. Rodri iski päättyneellä kaudella yhdeksän maalia seurajoukkueessaan Manchester Cityssä. Maaotteluissa verkko on heilunut kolmesti.

Rodri valittiin EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi. Espanja kruunattiin sunnuntai-iltana Euroopan mestariksi.

Rodri käväisi AS:n haastattelussa ja kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan. Lehti tiedusteli Rodrilta, aikooko hän palata tulevaisuudessa La Ligaan. Rodri on Atléticon kasvatti ja siirtyi seurasta Manchester Cityyn kesällä 2019.

– Sopimustani on vielä kolme vuotta jäljellä. Yritän analysoida kaikkia tekemiäni päätöksiä ja pitää tietynlaisia kriteerejä. Haluan varsinkin mennä eteenpäin. Olen todella, todella onnellinen Englannissa. Mielestäni olen yhdessä maailman parhaista seuroista. Se on selvää. Kun oikea hetki saapuu, katson ja mietin tulevaisuuttani. En pidä siitä, että asioita katsottaisiin vain lyhyellä tähtäimellä.

– Espanja on maani ja Madrid kaupunkini. Kun lähdin Manchesteriin, perheeni tiedusteli minulta, olinko varma siitä, että on oikea ratkaisu lähteä toiseen maahan ja kulttuuriin. Ihminen on onnellinen ollessaan varma asioista. Jos palaan Espanjaan, tapahtuu se vain olemalla varma siitä.

LUE MYÖS