Manchester City on vahvistanut hankkineensa laitahyökkääjä Savinhon Troyesista.

Brassilaituri on solminut Cityn kanssa viiden vuoden sopimuksen, ja hän on manchesterilaisten ensimmäinen hankinta tänä kesänä.

Athleticin mukaan City maksaa Troyesille alustavasti 25 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta vielä 15 miljoonalla eurolla bonusten myötä. Kummatkin seurat ovat sataprosenttisesti City Football Groupin (CFG) omistuksessa.

– Olen niin onnellinen päästessäni Manchester Cityyn, Valioliigan mestarin ja seurajoukkueiden MM-turnauksen voittajan riveihin. Kaikki tietävät, että he ovat tällä hetkellä maailman paras joukkue, joten tänne tuleminen on minulle erittäin jännittävää, kommentoi Savinho, 20.

CFG hankki Savinho pelaajaoikeudet vuonna 2022 Atlético Mineirolta ja lähetti hänet Troyesiin, mutta brassilaituri ei lopulta pelannut Ranskassa otteluakaan.

Ensimmäisen kautensa hän vietti lainalla PSV Eindhovenissa ja viime kauden Gironassa, jossa lopullinen läpimurto tapahtui. Sávionakin tunnettu hyökkääjälupaus tehtaili yhdeksän osumaa ja kymmenen maalisyöttöä, kun Girona tuli La Ligassa kolmanneksi ja pääsi siten Mestarien liigaan.

Manchester City

@ManCity
Bem-vindo! 👋

We are delighted to announce the signing of Savinho! ✍️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS