Eddie Howe on sitoutunut jatkamaan Newcastlen päävalmentajana. Howe yhdistettiin mediassa ehdokkaaksi Englannin A-maajoukkueen peräsimeen.

Englannin edellinen päävalmentaja Gareth Southgate jätti tehtävänsä kesän EM-turnauksen jälkeen. Kolme Leijonaa hävisi finaalin Espanjalle 1-2-lukemin.

Howe, 46, on valmentanut Newcastlea marraskuusta 2021 lähtien. Valmentaja johdatti kaudella 2022-2023 seuran neljän parhaan joukkoon ja Mestarien liiga -sijalle.

– Olen Newcastlen valmentaja ja ylpeä siitä. Kyse on kuitenkin omasta työympäristöstäni. Siihen asti kun tunnen pystyväni antamaan parhaani siellä, jatkammme yrittämistä. Odotan todella tulevaa kautta, Howe kommentoi BBC:lle.

– Olen kunnioitettu ja etuoikeutettu työssäni Newcastlen valmentajana. Toivottavasti olen täällä vielä vuosien ajan. Uskollisuuteni Newcastlelle on horjumaton. Haluan voittaa seurassa pokaalin. Se on psyykkeeni päivittäin. Haluan nähdä kannattajien ilon.

Newcastle sijoittui viime kaudella seitsemänneksi. Seura aloittaa valioliigakautensa 17. päivä elokuuta kotona Southamptonia vastaan.

LUE MYÖS!