Manchester Cityn laitapuolustaja Rico Lewis tukisi Lee Carsleyn valintaa Englannin A-maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi. Carsley on työskennellyt Englannin U21-joukkueen valmentajana.

Englanti etsii tällä hetkellä korvaajaa maajoukkueen kesän Saksan EM-turnauksen jälkeen jättäneelle Gareth Southgatelle.

Carsley, 50, on suosittu henkilö Englannin nuorten pelaajien keskuudessa. Myös Lewis, 19, on pelannut viisi ottelua hänen alaisuudessaan U21-maajoukkueessa.

Englannin maajoukkuepestiin on ollut ehdolla myös Mauricio Pochettinon, Graham Potterin ja Eddie Howen kaltaisia nimiä.

– Hän on loistava valmentaja erityisesti miesmanageroinnissa. Hän haluaa aina pelata innostavaa jalkapalloa, Lewis kertoi Daily Mailin mukaan.

– Progressiivista jalkapalloa, jossa me teemme paljon maaleja, mutta myös puolustamme yksikkönä. Hyvin samankaltaista kuin Cityssä. Me haluamme pitää palloa ja tehdä niin paljon maaleja kuin pystymme. Se olisi suuri etu myös edustusmaajoukkueessa.

Lewis uskoisi myös tuttuuden auttavan Carsleya siirtymässä A-maajoukkueeseen.

– Hän on hyvä tyyppi ja tuntee paljon pelaajia, erityisesti nuorempia. Sama kuin Garethin aloittaessa, hän tulee olemaan edustusjoukkueeseen astuessaan jo tottunut siihen ympäristöön. Se tulisi auttamaan häntä merkittävästi pelaajien tuntemisessa.

LUE MYÖS!