Eddie Howe vakuuttaa Anthony Gordonin olevan sitoutunut jatkamaan Newcastlessa. Brittimediat yhdistivät Englannin maajoukkuelaiturin kesäkuussa Liverpooliin.

Mail Sport uutisoi Gordonin, 23, siirtoneuvotteluista Liverpooliin ja Newcastlen välillä, kun Newcastle taisteli Valioliigan kannattavuuden ja kestävän kulutuksen sääntöjä vastaan. Harakat ratkaisi ongelmansa myymällä Yankuba Mintehin Brightoniin ja Elliot Andersonin Nottingham Forestiin.

– Toivottaisin Anthonyn kolmella kädellä tervetulleeksi, jos minulla olisi. Hän on meille niin tärkeä pelaaja, emmekä me halunneet menettää ketään. Taistelimme kovasti tehdäksemme oikeat päätökset. Se oli viimeisinä viikkoina hyvin vaikeaa, Howe kommentoi lehdistölle.

– Anthony meidän tekemisessämme tärkeä palanen. Hän tarvitsee pienen tauon pitkän kauden jälkeen. Myös EM-kisat olivat hänelle tunteikkaat. Luotan hänen olevan kunnossa.

– Anthonyn voi tuomita vain siitä, mitä hän on antanut Newcastlelle kentällä. Hän on ollut sitoutunut. Emme ole käyneet minkäänlaisia negatiivisia tai ärtyisiä keskusteluja kesän aikana. Hän on ollut aina Anthony Gordon, joka on antanut kaikkensa Newcastlelle. Haluan tehdä selväksi kannattajille, että kun hän palaa, hän on valmis.

Gordon teki viime kaudella 35 valioliigaotteluun 11 maalia ja syötti 10. Laituri saapui Newcastleen tammikuussa 2023 Evertonista.

LUE MYÖS!