Chelsea on edennyt neuvotteluissaan Villarrealin maalivahdista Filip Jörgensenistä, kertovat Sky Sports ja Athletic.

Tanskan U21-maajoukkueessa pelaava Jörgensen, 22, solmi hiljattain pitkän jatkosopimuksen Villarrealin kanssa, mutta osapuolet ovat optimistisia siirron toteutumisen suhteen.

Hänen sopimuksessaan on 45 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta seurat neuvottelevat 20-25 miljoonan euron siirtosummasta. Myös Marseille on kiinnostunut Jörgensenistä, mutta hän siirtyisi mieluummin Valioliigaan.

Chelsea haluaa ensisijaisesti hankkia Jörgensenin varavahdiksi, jolla on potentiaalia taistella avauksen paikasta.

Lontoolaisten uusi päävalmentaja Enzo Maresca haluaa maalivahdin, joka on hyvä pelaamaan jalalla, ja Jörgensen sopii profiiliin.

Chelsean maalivahtiosasto elänee vielä muutenkin tämän siirtoikkunan aikana. Viime kaudella Robert Sánchez aloitti Chelsean ykkösvahtina, mutta hänen loukkaannuttua tolppien väliin tuli Đorđe Petrović, joka piti paikkansa kauden loppuun saakka.

Kummallakin on pitkä sopimus Chelsean kanssa, ja seuran voi olla vaikea pitää kaikkia tyytyväisenä, jos myös Jörgensen liittyy joukkoon. Skyn mukaan Petrović, 24, haluaa jäädä taistelemaan peliajasta, vaikka hänen uskotaan aloittavan tulevan kauden penkillä.

Lisäksi Chelsean maalivahtiringissä ovat Marcus Bettinelli, Kepa Arrizabalaga ja suomalainen Lucas Bergström.

Bettinelli, 32, on viettänyt Chelseassa kolme vuotta varavahtina ja pelannut yhden ottelun. Kepa, 29, taas vietti viime kauden lainalla Real Madridissa, ja hänen odotetaan vaihtavan seuraa tänä kesänä. Bergström, 21, lähetettiin keväällä lainalle Brommapojkarnaan, mutta hän putosi muutaman pelin jälkeen penkille ja palasi Chelseaan.

LALIGA

@LaLiga
No es un portero, es un 𝗣𝗢𝗥𝗧𝗘𝗥𝗔𝗭𝗢. 🧤
🔝💛 @filipjorgensen1 x @VillarrealCF

#LALIGAHighlights

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS