Manchester Unitedin toppari Harry Maguire sanoo, että hän on osa seuran tulevaisuutta.

Maguiren, 31, odotettiin lähtevän Unitedista viime kesänä, kun hän menetti joukkueen kapteeninnauhan.

Huhuissa Maguirea vietiin etenkin West Hamiin, mutta siirto jäi toteutumatta ja hän jäi taistelemaan paikastaan. Alkukaudesta näytti, että Maguire jäisi penkille, mutta hän pääsi pelaamaan loukkaantumisten myötä ja esiintyi lopulta 22 sarjaottelussa.

Maguirelta kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, haluaako hän jatkaa Manchester Unitedissa.

– [Kyllä], ellei seura kerro minulle, että olen myytävänä tai minua ei enää haluta sinne, vastasi Maguire.

– Kaiken kuulemani ja seuran toimien perusteella olen osa sen tulevaisuutta. Nyt on aika tarttua toimeen ja tehdä tästä jälleen menestyvä seura, joka taistelee isoista pokaaleista.

Myös Maguire kärsi viime kaudella loukkaantumisista ja joutui lopulta jättämään väliin voitokkaan FA Cupin finaalin sekä EM-kisat Englannin paidassa.

– Se oli todella vaikea hetki urallani. Luultavasti urani vaikein hetki tähän mennessä, sanoi Maguire.

– Minusta tuntui, että olin päässyt fyysisesti ja mentaalisesti huippukuntoon esiintyäkseni korkeimmalla tasolla ja sitten minulle sattui takaisku loukkaantumiseni takia. Se oli todella vaikea hetki minulle.

Manchester Unitedin toppariosastolla on tapahtunut tänä kesänä muutoksia, ja lehtitietojen mukaan lisää saattaa olla luvassa. Willy Kambwala ja Raphaël Varane ovat siirtyneet muualle ja Leny Yoro hankittiin isolla rahalla tilalle.

Maguiren sopimus on voimassa ensi kesään asti.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔴 Harry Maguire on his future and links with Man United exit: “To be honest, everything I've heard is that I'm part of future here at Man United”.

“I'm ready to fight for the biggest trophies”, told Sky Sports.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS