Chelsea on periaatteessa päässyt sopuun maalivahti Filip Jörgensenin ja toppari Aaron Anselminon siirroista Stamford Bridgelle, kertoo BBC.

Jörgensenin, 22, on määrä siirtyä Chelseaan Villarrealista, joka on kuittaamassa kaupasta 24.5 miljoonaa euroa. Tanskalaistorjujan odotetaan solmivan seitsemän vuoden sopimus uuden seuransa kanssa.

Chelsealla on riveissään jo useampi maalivahti, mutta uusi päävalmentaja Enzo Maresca haluaa vahvistuksen, joka on erityisesti hyvä pelaamaan jalalla.

Argentiinalainen Anselmino, 19, taas on siirtymässä Chelseaan kotimaansa suurseurasta Boca Juniorsista. Hänestä lontoolaiset maksavat 18.5 miljoonaa euroa, mutta Anselmino pelaa vielä tammikuuhun saakka lainalla Bocassa.

Chelsea on tehnyt tänä kesänä jo seitsemän pelaajahankintaa, joskin brassilaituri Estêvão Willian siirtyy Palmeirasista vasta ensi vuonna täytettyään 18 vuotta.

Match of the Day

@BBCMOTD
Chelsea are set to sign two new recruits ✍️

Filip Jorgensen is poised to join from Villarreal, while Aaron Anselmino will arrive from Boca Juniors before heading back to the Argentinian club on loan.

#BBCFootball

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS