Tottenhamin kaikkien aikojen maalintekijä Harry Kane sai lauantaina ex-seuransa kannattajilta seisovat aplodit, kun hän pelasi Bayern Münchenin kanssa lontoolaisten vieraana.

Kane, 31, siirtyi Tottenhamista Bayerniin viime kesänä yli sadan miljoonan euron kaupassa tehtailtuaan Spursin riveissä 280 osumaa. Debyyttikaudella Saksassa maaleja tuli 44.

Lauantaina Kane pelasi viimeiset kymmenen minuuttia, kun Bayern voitti Tottenhamin 3-2 Visit Malta Cupissa.

Kentälle tultuaan Kane sai kapteeninnauhan käteensä, mutta hän luopui siitä ennen kuin Bayernille ojennettiin pokaali näyttösottelun voitosta. Englannin maajoukkuehyökkääjä ei myöskään halunnut nostaa pokaalia entisten joukkuekaveriensa ja Tottenhamin kannattajien edessä.

Ottelun jälkeen Kane ja hänen joukkuekaverinsa Eric Dier, joka pelasi hänen kanssaan kymmenen vuotta Tottenhamissa, saivat erityiset palkinnot Spursin seuralegendalta Ledley Kingiltä.

Kane oli iloinen siitä, että hän pääsi kiittämään Tottenhamin kannattajia. Viime kesän jättisiirto tapahtui niin nopeasti, että siihen ei ollut silloin mahdollisuutta.

– Kaikki tapahtui viime vuonna niin kiireellä, että meillä ei ollut tilaisuutta [sanoa hyvästejä], mutta tämä oli hieno tapa kiittää kaikkia, kommentoi Kane ESPN:n mukaan.

– Sain upean vastaanoton, ja pelin jälkeen oli hienoa taputtaa ympäri kenttää kannattajille, jotka jäivät loppuvihellyksen jälkeen. Tulen aina olemaan kiitollinen jokaiselle Spursin kannattajalle tuesta, jota he ovat antaneet minulle koko urani ajan.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Harry Kane, who was captain of Bayern Munich, refused to lift the pre-season trophy against his former club Tottenham today 🤍🏆

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS