Asiantuntija Paul Merson on kritisoinut Chelsean jättisopimusta Cole Palmerille. Lontoolaisseura jatkoi tiistaina viime kauden tähtensä sopimusta kahdella vuodella kiinnittäen hänet seuraan yhdeksäksi vuodeksi.

Palmer, 22, pelasi unelmakauden siirryttyään Chelseaan vuosi sitten Manchester Citystä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki 45 otteluun 25 maalia ja oli korvaamaton pelaaja lontoolaisseuralle.

Palmerin huippukunto toi myös läpimurron Englannin maajoukkueeseen ja paikan kesän EM-kisajoukkueessa. Mersonin mielestä on kuitenkin mahdoton ennustaa, mitä nuorukainen tarjoaa tulevaisuudessa joukkueelle.

– En tiedä, mitä he oikein tekevät. Nyt puhutaan yhdeksästä vuodesta. Kuinka sitä pystyy kertomaan, mitä hän tulee olemaan yhdeksän vuoden kuluttua? Merson hämmästeli Sky Sportsilla.

– Hänellä oli uskomaton kausi ja hän on hyvä pelaaja. Tällä kaudella kuitenkin jokainen joukkue pyrkii ensitöikseen pysäyttämään Cole Palmerin. Se tulee olemaan sitä nyt koko ajan.

– Pidän hänestä, mutta näille pelaajille annetaan seitsemän, kahdeksan tai yhdeksän vuoden mittaisia sopimuksia. Jotkut heistä eivät edes pääse pelaamaan, tai nouse edustusjoukkueeseen. Sitä ei voi ennustaa, mitä nämä pelaajat ovat kuuden tai seitsemän vuoden päästä. Hän (Palmer) oli uskomaton viime kaudella. Nyt hänet on merkitty. Jos hän tekee 15 maalia ensi kaudella niin, okei hyvä homma.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣️ "They don't know what they're doing!"

Paul Merson explains why he doesn't think Cole Palmer signing a nine-year contract at Chelsea is a good idea 🤔❌

LUE MYÖS!