Erik ten Hag vahvistaa Matthijs de Ligtin ja Noussair Mazraouin olevan Manchester Unitedin kokoonpanossa perjantain Valioliigan kauden avauksessa kotona Fulhamia vastaan. Bayern Münchenista siirtynyt puolustajakaksikko on vasta saapunut Manchesteriin.

Man Unitedilla on ollut kauden ensimmäisen ottelun alla suuria loukkaantumishuolia. Lillestä kesällä hankittu toppari Leny Yoro on sivussa marraskuun puolelle ja laitapuolustaja Luke Shaw on myös viikkoja poissa vahvuudesta lihasvamman vuoksi.

Ten Hag on valmis ajamaan sekä toppari de Ligtin että laitapuolustaja Mazraouin suoraan sisään. Kaksikon siirrot Bayernista Manchesteriin vahvistuivat aiemmin tällä viikolla.

– Ongelmat ovat olemassa, mutta kyse ei ole siitä ketkä eivät ole käytössä. Kyse on siitä, ketkä ovat käytössä ja pyrimme saamaan jalkeille mahdollisimman vahvan joukkueen. Uudet hankinnat tulevat olemaan kokoonpanossa ja Harry Maguire myös, ten Hag vahvisti lehdistötilaisuudessa.

Ten Hag uskoo oikean laidan Mazraouin pystyvän täyttämään myös vasemman tontin Shaw’n poissaolon aikana. Marokon maajoukkuepelaaja on operoinut aiemmin urallaan molemmilla puolilla.

– Hän on mielestäni pelaaja, joka on vaikea saada paineen alle. Se on hyvin tärkeää englantilaisessa jalkapallossa, ten hag arvioi.

– Me koitamme ratkaista vasemman puolen ongelmat. Lisandro Martínez ja Diogo Dalot pystyvät pelaamaan siinä. Noussair voi myös täyttää sen paikan.

Ten Hag ei aio kiirehtiä Shaw’n tuomisessa takaisin kokoonpanoon. Englannin maajoukkuepuolustaja pelasi viime kaudella vammojen myötä vain 15 ottelua.

– Hänen poissaolonsa on lyhytaikainen. Hän on meille hyvin tärkeä pelaaja, joten yritämme saada hänet takaisin mahdollisimman pian, mutta emme voi kiirehtiä prosessin kanssa, United-valmentaja avasi.

Manchester United kohtaa perjantaina valioliigakauden avausottelussa Fulhamin kello 22:00.

LUE MYÖS!