Chelsea yrittää siirtoikkunan loppumetreillä kaupitella monia nuoria pelaajiaan muualle, kertovat Athletic ja Sky Sports.

Potentiaalisten lähtijöiden listalla ovat ainakin hyökkääjät David Datro Fofana ja Armando Broja sekä keskikenttäpelaajat Cesare Casadei ja Lesley Ugochukwu.

Ranskalainen Ugochukwu, 20, on lähellä lainasiirtoa Valioliigan sarjanousijaan Southamptoniin. Diili ei sisällä osto-optiota, sillä Chelsea näkee hänessä suuren potentiaalin tulevia vuosia ajatellen.

Ugochukwu siirtyi Chelseaan viime kesänä Rennesistä 27 miljoonalla eurolla, ja hänellä on pitkä sopimus lontoolaisten kanssa.

Muita mainittuja pelaajia Chelsea yrittää myydä pysyvästi pois.

Fofana, 21, siirtyi Chelseaan viime vuoden tammikuussa Moldesta 12 miljoonalla eurolla. Norsunluurannikon maajoukkuekärki on esiintynyt Chelsean paidassa vasta neljästi, sillä hän on viettänyt aikaa lainalla Union Berlinissä ja Burnleyssä. Chelsea yrittää saada rahansa takaisin Fofanan siirrosta.

Casadei, 21, tuli Chelseaan kaksi vuotta sitten Internazionalesta lähes 15 miljoonalla eurolla. Italialaispelaaja on päässyt sinipaitojen kanssa kentälle 11 kertaa, mutta hänkin on viettänyt valtaosan ajastaan Englannissa lainapesteillä.

Viime kaudeksi Casadei lainattiin Leicesteriin, jota luotsasi Chelsean nykyinen käskyttäjä Enzo Maresca. Lainapesti meni kuitenkin penkin alle, ja Casadei palasi tammikuussa Lontooseen. Chelsea yrittää saada myös italialaisesta rahansa takaisin, mutta hänelle ei ole löytynyt tuohon hintaan vielä ottajia.

Brojalla, 22, taas riittäisi ottajia Valioliigassa ja muualla Euroopassa, mutta potentiaalisen diilin rakenne on toistaiseksi osoittautunut ongelmaksi. Chelsea haluaisi ensisijaisesti myydä Albanian maajoukkuehyökkääjän, mutta esimerkiksi Ipswich yrittää hankkia häntä lainalle.

Mainittujen nuorien lisäksi Chelseasta saattaa lähteä vielä muutama kokeneempi pelaaja. Conor Gallagher ja Romelu Lukaku ovat neuvotelleet siirroista ulkomaille, ja Kepa Arrizabalagan on huhuttu vaihtavan seuraa vielä tänä kesänä.

LUE MYÖS